Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
genialny temat ^^
Ja jak zwykle będe sie rozwodzić nad pewnym panem. Już teraz sama nie wiem kim tak w 100 % jest Whistler bądź Gary Miller bo o jego oficjanym prawdziwym nazwisku tez nic nie wiemy. Mówi, że jest rybakiem. No dobra. Ja go widzę z wedką na jakimś pomoście lub w łodzi z siecią ^^ być może przyjął ofertę od firmy bo liczył na dużą kasę? Nigdy tak na 100 % nie rozgryzę jego psychiki
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Tu musze przyznac rację Tanirze.... najwuieksza niewaidoma jest Nasz pan Whistler/ Miller... istny człoweik zagadka, nie widomo jak sie nazywa na prawdę, co ma wspólnego z firma, co do ch**ry ma w tej walizce...
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Whistler nie chce nic powiedzieć i tylko udaje przyjemnego. Nie lubię go za to i jeszze za to, że skrywa swoją tożsamość. Jeśli chodzi o przeszłości, o których wiemy to najciekawszą miał chyba Teddy.
Wysłany: 2008-02-19, 21:27
Racja Firma wszystkich zmienia. Chciałbym ją zobaczyć w innej roli....
choć jej obecna rola i to jak ją odgrywa robi na mnie wrażenie ogromne!!!
trochę mi jej szkoda....ma taki ładny uśmiech i to zabójcze spojrzenie
_________________ Life is brutal and full of zasadzkas and many paskudas on every krok!
Najbardziej interesującą(jeśli w tym przypadku można tak mówić) przeszłośćto chyba miał Teddy..Było nam dane wiedzieć, jakie miał dzieciństwo i to już bardziej dorosłe życie, ale mnie inetersuje to, co on robił tuż po ukończeniu pełnoletności..
Coś tam gadała LJ'owi o przeszłości. Że ją zamykali i bili itp. nie pamiętam co dokładnie.
Zapewne firma ją wybawiła stamtąd i teraz jest na ich posługach ;p