Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
zgadzam sie z wami jedna z fajniejszych postaci w PS szczegolnie ja polubilam po odcinku z ich wspomnieniami, nie wiem dlaczego ale problem narkomanii mnie interesi =p i hm podziwiam ta bohaterke =))
A nie wiedziałam gdzie dać
"Końcówka ostatniego finałowego epizodu 3x13 The Art Of The Deal dała dużo do myślenia. Chodzi mi o wątek dotyczący Sary. W Internecie aż huczy od plotek, że Sara jednak żyje, a ja postaram się udowodnić wam, że może być tak faktycznie. Cofnijmy się kilka miesięcy wstecz, kiedy Sarah Wayne Callies zaszła w ciąże główny producent poinformował fanów aktorki, że nie pojawi się w 3 sezonie, ale WRÓCI NA PLAN. Obiecanki cacanki, gdyby nie "dziwna" rozmowa Whistlera z Mahone, której najważniejszy fragment brzmi:
Whistler: Wchodzisz?
Mahone: Lepiej, żeby była w stanie zająć się czymś dużo więcej.
Ponieważ, jeśli zrobiła to, co myślisz, że zrobiła...
Mówię o Sarze...
To ona jest słabym ogniwem.
On ją odnajdzie.
A wtedy Scofield odnajdzie ciebie...
I mnie.
A ja nie będę płacić za wasz bałagan.
Whistler: Wchodzisz czy nie?
Mahone: Wchodzę.
Ta rozmowa została wtrącona nie bez powodu. Nie wydaję mi się aby scenarzyści wspominali Dr. Sare Tancredi tylko dlatego, że Michael chce się zemścić. Innymi słowy chciałbym stwierdzić fakt iż serialowa Sara pojawi się wkrótce w Prison Break."
źródło: http://www.prison.org.pl/
To jak myślicie? Wygląda na to, że będzie następny sezon i na to, że Sara będzie tylko jak odwrócą jej śmierć? hehe
dla mnie ta scena nie mówi, że Sara żyje... można spojrzeć na to inaczej...
Mahone: Lepiej, żeby była w stanie zająć się czymś dużo więcej.
Ponieważ, jeśli zrobiła to, co myślisz, że zrobiła...
Mówię o Sarze... [np. zakatrupiła ją a potem już całkiem martwej odcięła głowę, bo nie potrafiła odciąć jej jak jeszcze żyła]
To ona jest słabym ogniwem. [Susan jest słaba]
On ją odnajdzie. [Scofield znajdzie Susan]
A wtedy Scofield odnajdzie ciebie...
I mnie.
i może np. Alex wszedł bo w USA jest poszukiwany, bo żeby odzyskać Pam musi mieć pieniądze... albo Firma jej grozi...
Wysłany: 2008-02-20, 14:49
Gdy Mahone powiedział "On ją odnajdzie" też pomyślałem o Sarze ale jak później powiedział że Scofield odnajdzie i jego i Whistlera to wnioskuje że miał na myśli Susan. No ale Sara mogła by wrócić bo szkoda Michaela, nie dość że siedział w wiezieniu to jeszcze mu dziewczyne zabili
nie żyje = nie wróci.
Nie wyciągajcie trupów z szaf... proszę... mam dość własnych
ja jak słuchałam tej rozmowy, to pierwsze co mi przyszło na myśl to też to, że Mahone mówi o Susan, ale potem już w ogóle nie wiedziałam o czym mówią. Teraz też wydaje mi się to głupie, żeby Sara żyła.. hm.
Teraz tyyyyyleee czeeeeekaniaaa na następny odcinek
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
No ale, przecież mówili, że Ta aktorka wróci więc może coś wymyślili i jednak żyje...A co do tej rozmowy...to nie wiem co myśleć...A Firma może dała jednak sztuczną głowę...nie wiem jak to było z tym prezydentem ale albo on prawdziwy był i go tak pomalowali albo też jakoś coś...no...ten tego...heh...no...hehe (bujna wyobraźnia heh)
też mnie zastanawiało co jest teraz z głową Sary..
może nadal leży w pudełku w garażu a może Linc ją pochował...
_________________ Rules are rules, remember? If we don't have them, we're savages...
Jak dla mnie jeśli planuja ją przywrócić do serialu to bedę zawiedziona.Nie zrozumcie mnie źle, bardzo ją lubiłam, szkoda mi Michael'a jak jasna mać, ale jęsli ona wróci to już będzie po prostu dla mnie śmieszne.Równie dobrze mogliby przywrócić John'a i pozostałe postacie.Sztuczna głowa też wydaje mi się śmieszna.Tak naprawde Sarah nie była tak bardzo potrzebna Susan, wydaje mi sie, że bardziej przydał się LJ, więc po co miałaby się cackać z kombinowaniem sztucznej głowy itd.Poza tym LJ sam mówił, że wszystko slyszał więc nie róbmy chałki z jej powrotem.Może to głupio zabrzmi ale nie chce żeby wracała
^^ moja wizja może przysiądę kiedyś i to opiszę...