Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1442 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-30, 13:03
Ja będe oglądać z fascynacją bo uważam, ze to nie jest złe... Z grubej rury zaczęli i teraz się ludziom wydaje, ze to kicz... Ale wcale nie... Znakomity pierwszy sezon przyćmił 2 i 3.
A uważam, że powrót Sary nie jest złym pomysłem chociaż mogli troche inaczej to rozwiązać... Może nie zabijać, ale coś takiego...
_________________ Viewer discretion is advised
av -Ja sygna - Tanira :*
Moim zdaniem to nawet fajnie, Michael bedzie mial co robic przez 4 sezon.. Ja od samego poczatku nie wykluczalem takiej opcji.. Teraz chcialbym zasmiac sie prosto w twarz tym co caly czas jechali kazdemu kto glosil taka teorie, a nawet robie to a co tam HaHaHa.. i co powiecie teraz??
nie nie, najlepszy moment w Prison Break to będzie jak Mahone wróci do żony albo jak Linc 'zasadzi ziarno' xD haha! albo jak upadnie firma!
Ale scena ujrzenia Sary przez Michaela też^^ juz nie mogę się doczekać
Sary najbardziej brakowało mi na początku, ale później jakoś nie odczuwałam jej braku, mimo to cieszę się, że wróci^^ Lubiłam ją w pierwszych dwóch sezonach.
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Ja też już zaakceptowałam te sytuację, ale ciesze się że wraca do nas. Aż ciężko mi w to uwierzyć.
agulec, Dobry tekst z tym Lincolnem uśmiałam się
Są takie momenty w Prison Break których się nie zapomina i to będzie jeden z nich.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Bardzo ciekawy wywiad. Ciesze się że Sarah Wayne Callies wraca do serialu, ponieważ polubiłam graną przez nia postać. Wydaje mi się również że to dodatkowo ożywi akcje. Napewno zapowiada sie bardzo ciekawy 4 sezon.
Pozdrawiam
o boshe a nie mowilam?! tak tak tak, ja wam mowilam ze glowa w pudle miala w ogole inny kolor wlosow, ale co tam i tak mi nikt nie wierzyl ;/
[ Dodano: 2008-04-17, 18:20 ]
ah i dla wszystkich wiadomosci : WROCILAM po dlugiej nieobecnosci i witam wszystkich na forum. tesknilam
_________________ Wy Smiejecie Sie Ze Mnie Bo Jestem Inna, A Ja Z Was Bo Jestescie Tacy Sami...
ciekawe jak scenarzyści wytłumaczą nam jej powrót.. ^^
plastikowa głowa jakoś do mnie nie przemawia xD hyhy.. nie mogę się doczekać
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
AutumnLeaf napisał/a:
Chris gada z pancernikami i z jeżami.
no wery fany po prostu --
^^ własnie bardzo kocham ten humor Atumnowy ;-D
chociaz teraz mamy 100% pewnośc że znów nie zmienią zdania i nie usmierca Sary .. wróci ( yes, yes ,yes) ... no teraz już nam tylkol pozostało czekac na 4 sezon.
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
dla mnie sie tam nie zmieniła^^ ale jak tak stoi koło Wenta to jeszcze bardziej widze ze do niego nie pasuje a Ci mi tam wyzej o jakiejs nocy piszaaaa
mimo wszystko ciesze sie ze wroci choc szczerze mówiac wolałabym Paula
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 82 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-05-17, 10:41
Dla mnie takie zdjęcia to najlepszy dowód, że naprawdę wraca. No i cudownie jest ją widzieć z powrotem w ekipie
Wg mnie wygląda teraz tak... promiennie i to z pewnością po tej ciąży - w końcu jest teraz szczęśliwą mamą
Fajnie znów ich razem widzieć Czy się Sarah zmieniła?Ja tam nie widzę różnicy.Ale nie podoba mi się jak tu wygląda Ta kiecka taka dziwna, czerwone buty i mogłaby coś z włosami zrobić...no jakoś mi się nie widzi.Dominic jak zwykle napuszony.Wielki kwadratogłowy macho z miną wiecznie niezadowolonego gbura...Went jak zwykle z klasą a Amaury jak zwykle rozświetla zdjęcia swoim przeboskim uśmiechem