świetnie gra w PB.... no może ma niewielkie pole do popisu ale zawsze... w innych filmach jej nie widziałam... może poda ktoś jakieś filmy w których gra ła???
Niektorzy moga mowic ze grala malo ale zwroccie uwage na forum prawie kazdy zawsze dodaje watek sary ze zyje itp. wiec sadze ze ta aktorka i jej rola bardzo duzo wniosla do serialu!
Aktorka nawet spoko....W Prison Break pasuje mi do roli Sary...
Oglądałam też film 'Whisper', w którym grała, (oglądałam ten film ze względu na Josha Hollowaya, patrzę, a tu Sarah też gra.. ) no ale w 'Whisper' mnie jakoś nie przekonała, może dlatego, że film taki sobie...
Ja oglądałam ostatnio Niebiańska przepowiednie na HBO i bardzo mi się podobał ten film. Ona tez świetnie grała jak zawsze. Jak jej słuchałam to taka jakby nie nasza Sara.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
O matko, Mahonia OO to zakładaj nowy temat, np 'Autografy' i chwal się chwal!
Ja chętnie zobaczę to cudo jak i resztę, kiedy już przyjdą
Może jak zobaczę, że to naprawdę działa, to też powysyłam^^
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Dla mnie po tym co zrobiła. Wróciła do serialu na prośbę fanów. Jest najlepsza aktorka jaka znam. Bo trzeba mieć w sobie ten zapał żeby tak się poświecić. podziwiam.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Whispera i The Celestine Propercy (Niebiańska przepowiednia) oglądałem ale tarzana nie mogłem coś na necie znaleźć poza skazanym to najbardziej mi się podobała w Zabójczym szepcie chociaż w Przepowiedni też fajne zagrała ale jakiś taki dziwny ten film
_________________ -I just wanna the donut
Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]