Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1156 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-12-12, 14:10 Serialowy 2008 rok w Polsce
"Prison Break", "Jericho", "Cane", "Bionic Woman", czy "Brothers and Sisters" - to tylko część serialowych hitów, które obejrzymy w polskiej telewizji w 2008 roku. Na serialowym polu szczególnie aktywny jest Polsat i Telewizja Polska, spotka nas za to spory zawód w ramówce TVN.
Po kolei. Telewizja Publiczna w przyszłym roku wyemituje takie seriale jak "Brothers and Sisters", "Bionic Woman" i "Closer". Zapowiedziano już także emisję kolejnych sezonów "Brzyduli Betty" i "House'a".
Jeszcze lepiej prezentują się założenia Polsatu. Polscy widzowie za pośrednictwem tej stacji zobaczą m.in. "Jericho" i "Cane", a także kolejne sezony "Skazanego na śmierć", "Gotowych na wszystko" i "Chirurgów". A to jeszcze nie koniec! Włodarze stacji zapowiadają, że mają jeszcze w rękawie kilka innych serialowych asów.
Blado wypada na tle konkurencji TVN, który stawia na polskie produkcje takie jak m.in. "Twarzą w twarz"... Warto odnotować, że stacja należąca do koncernu ITI wyemituje pierwszą serię "Dextera". Ma także kontynuować nadawanie czwartej serii "Tajemnic Smallville".
i bardzo bardzo ale to bardzo dobrze!!!
miła wiadomość szczególnie jesli chodzi o Gotowe, bo jak do tej pory nie byłam pewna kiedy wyemituja kolejny sezon
hurra!! skazany i gotowe
najlepsze co jest
ja se sciagne czwarty sezon gotowych i bede porzed polsatem
czytalem gdzies ze w czwartym sezonie gotowych do tego miasteczka wprowadzila sie para gejów beda jaja
Czyżby coś się tutaj zapowiadało? Słowo "sezony" mi coś podpowiada. Mniejsza z tym. Chętnie obejrzę jeszcze raz PB 3 sezon. House'a też pewnie chętnie pooglądam.
Pozdrawiam
jak ten sezon ma byc taki krótki to na pewno bedzie jeszcze 4 - ja się tam ciesze, wiecej naszych pokreconych bohatreów... więcej Alexa, Michaela , Whistlera (dla Taniry) I t-baga ..ooo tak
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "