Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
To było pod wpływem impulsu. Dostała brelok od Lincolna i pomyślała sobie że fajny z niego facet. Ale nie powiedziała nigdy że ma niej szanse. ta historia z Lincolnem to chyba nic pewnego.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Ona chyba nie poznała jeszcze po prostu zła tego świata i teraz jak sie na mią wszystko zawaliło to ta sytuacja ja przerasta. Lincoln bardzo jej pomaga, sama by sobie z tym nie poradziła, tak myśle przynajmniej.
Trzeba przyznać że ona jemu tez pomaga. Chociażby ten numer ze strażnikiem, albo tłumaczenie hiszpańskiego na angielski. Czyżby też wpadł jej w oko....
Tak to dało do zrozumienia. Szkoda mu jej było. Samo to jak się wyrwał jak ją przypaliła pierwszy raz. Wiedział ze ona jest taka bezbronna osóbka i jak on jej nie pomoże to już nikt.
w napadzie furii to on może zrobić duzo...tak mi się wydaje...
ale zauwazyłaś...w ostatnim odcinku jak Susan odciągała ja od ogrodzenia to nie zawołała "James" tylko "Lincoln"
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Tak zauważyłam i nawet go za rękę złapała. Chyba rzeczywiście ona zaczyna go lubić. Lincoln już stracił jedna ukochana, więc może z Sofią mu się poszczęści.
no to z tego, że James by jej nie pomógł.. a Linc mógłby.
Chociaż, gdyby zawołała 'James', to znaczyłoby to, że prosi jego o pomoc, a jedyny sposób w jaki Whistler mógłby jej pomóc to oddanie drugiej części kartki - wtedy Susan może by ją puściła.
Ja też wolałabym żeby Sofia była z Linciem.. on taki samotny^^ tylko co wtedy będzie z Żejmsem?
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Swietny pomysł, oni pasują do siebie jak Sucre i Maricruz. To by było wredne ze strony scenarzystów jakby ich rozdzielili. Musi być chociaż jeden Happy And.