Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
no to jest oczywiste jak 2x2 ... tyle czasu ze sobą..potem on ocalił jej zycie (jak strzelał do tego agenta...co się ciągle pocił) ... a ona z wdzięczności odda mu ..siebie *haha*
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
no to jest oczywiste jak 2x2 ... tyle czasu ze sobą..potem on ocalił jej zycie (jak strzelał do tego agenta...co się ciągle pocił) ... a ona z wdzięczności odda mu ..siebie *haha*
a ile jest 2x2 ??
nie no tez tak mysle, chyba beda razem albo scenarzysci nas czyms zaskocza i sofia zginie THEY ALL DIE
no i niby jest tak zakochana w Whistlerze ale pod koniec to tez miała chyba do niego troche pretensji w związku z tym mieszkaniem ze ja okłamał i w ogole ze ma przed nia tajemnice, wiec moze sie w koncu wkurzy na niego a takze sie przerzuci na Burrowsa
no i niby jest tak zakochana w Whistlerze ale pod koniec to tez miała chyba do niego troche pretensji w związku z tym mieszkaniem ze ja okłamał i w ogole ze ma przed nia tajemnice, wiec moze sie w koncu wkurzy na niego a takze sie przerzuci na Burrowsa
James ja okłamał ona sie wkurzyła a Linc ją pocieszy
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
o po hiszpańsku by sobie pogadali ładnie, bo jej angielski brzmi jak dla mnie dziwnie
dziś stwierdziłam ze ona w ogóle nie pasuje ani do Whistlera ani do Lincolna, mi by do Sucre pasowała, ale cóz, jak zajęty...
o po hiszpańsku by sobie pogadali ładnie, bo jej angielski brzmi jak dla mnie dziwnie
do sucre...hmmm ciekawa mysl...jakby sie tak glebiej nad tym zastanowic to...przyznaje ci racje...
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance