Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Hmm..... Z tą trawą, to mnie powaliłaś....No bo nie miałaś lepszych powodów.... ?? Chociaż, Sona bardzo fajnie a nie w FR zamknięci..... Sprawdzają ich co chwila.... Sona = Luz Blues:P:P:P
Hehe, no tak. W końcu w Fox River rządzą klawisze, więc Lechero nie miałby wiele do powiedzenia. No.. chyba , że byłby takim drugim Johnem- liczne znajomości, powiązania itp .
Ja głosuję na Sone jest tam więcej luzu niż w fox river no i spotykają się tam wszyscy którzy byli w fox i ci co uciekli,ci co pilnowali i ścigali Ogólnie ski skład
Fox River bez dwóch zdań. chociaż Alex w sonie to duże urozmaicenie
Zgadzam się. Jak dla mnie to sona, Fox River takie sztywniackie i typowo więziennie...A sona- wszystko jest tak jak sie chce, a jak sie wyrobi znajomości to w ogole będzie cacy.
_________________ Rules are rules, remember? If we don't have them, we're savages...
Zdecydowanie Fox River!Typowe więzienie.Standardowe cele, klawiszki w mundurkach, zasady itp, itd.Właśnie dlatego, że było takie typowe bardziej czuło się to polskie powiedzonko w TV "poczuj więzienie na własnej skórze".Poza tym te chłodne kolory wewnątrz i niebieskie koszulki dla mnie bez porównania z Soną, chociaż klimat swój też ma
Wysłany: 2008-02-18, 20:25
Bellatoris napisał/a:
Sona = Luz Blues:P:P:P
Yhy, jasne, w każdej chwili mogą cię zabić i rozebrać do naga
Ja tam wole Fox River. Jest właśnie taka fajna zielona trawka na spacerniaku I właśnie to, że ich kontrolują jest dobre Jest ta adrenalinka czy zdąży na obchód czy nie?
Stawiam na Sonę, dużo bardziej hardkorowe więzienie, niż Fox River. 24/7 trzeba mieć oczy dookoła głowy, ponadto, poza tym ciągłym strachem intrygowały mnie panujące tam zasady, no i sposób ucieczki Michaela - taki bardziej "realny", oparty o dużo prostsze, bliższe rozwiązania niż w pierwszym sezonie.
_________________ Znajdziesz mnie tu, gdzie trwa ciągle walka,
Walka z czasem,
Z samym sobą
i z wrogami jazda...