Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Uwaga! Jeśli nie jesteś ciekawy znania dalszych losów serialu nie czytaj tego posta.
Niby, na wikipedii są opisane dalsze losy serialu o_O, pozwólcie, że je zacytuje:
Wikipedia.pl napisał/a:
12 Hell or High Water -
Rozpoczyna się ucieczka z Sony. Jednakże, nie dla wszystkich przebiega ona zgodnie z planem. Z więzienia uciekają Michael, Whistler, Alex i McGrady. Natomiast Lechero, T-Bag i Bellick zostają przyłapani. Sucre ma poważne problemy. Prawdopodobnie dochodzi do wymiany LJ-a i Sofii na Whistlera.
Jest też kilka słów na temat 13 odcinka o_O.
Wikipedia.pl napisał/a:
13 The Art of the Deal
T-Bag przejmuje władzę w Sonie. Do więzienia trafia znajoma postać, podczas, gdy inna traci tam życie.
Więcej przeczytasz: tu.
Można brać na serio, ale pamiętajcie, że wikipedię może każdy edytować...
A co do topica, odcinek trzymał w napięciu, boję się o Sucre , a do tego co na tej wikipedii przeczytałem... brrr, krew mnie zalewa ;-(
Uwaga! Jeśli nie jesteś ciekawy znania dalszych losów serialu nie czytaj tego posta.
Niby, na wikipedii są opisane dalsze losy serialu
no oby sie nie sprawdzilo to bo jednak to przeczytalem i nie byloby dla mnie niespodzianki,no ale zobaczymy cos na pewno moze nie wypalic bo za pieknie by bylo aby wszystko bylo zgodne z planem do czego sie juz przyzwyczailiśmy
a nastepnym razem KRYCHA po prostu podaj stronke gdzie mozna o tym przeczytac a nie dajesz jednak posty z opisem odcinkow bo mimo ze dajesz ostrzezenie to jednak wiekszosc chcąc czy nie chcac i tak to przeczytają
nie "pisze" tylko "jest napisane"
i ja wiem ze tam jest stronka, ale chodzi o to ze ten temat jest o 11 odcinku i mogles jedynie tę stronke podac a Ty dales w swoim poscie wlasnie opisy tych kolejnych odcinkow i mimo ze ostrzegales zeby nie czytac to niektorzy po prostu chcac czy nie chcac moga troche zobaczyc tej tresci a po prostu mogą sobie tego nie życzyć
chodzi o to abys po prostu dawal nast razem tylko adres stronki gdyz temat dotyczy WYŁĄCZNIE odc 11
Dobrze, że Alex ucieknie. W sumie to i Lechero też by mógł uciec, ale chyba czeka go przykra śmierć. Bellick w sumie też.
Haha trzeba było się tak nie spieszyć
w Spoilerze pisze że oni zostaną przyłapani więc nie wiadomo jeszcze kto wróci do sony a kto pożegna się z panamskim słońcem.
Teodoro poradzi sobie w sonie ze swoim temperamentem, ale gorzej będzie z Belickiem.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Jakoś mi go tak strasznie nie szkoda. Nie przyzwyczaiłam się bardzo do tej postaci i już trzeba się z nią żegnać. Patron wspominał że ma dzieci, ale czy to prawda nie wiadomo.
Może i ma.
Mi też jest go bardzo szkoda, polubiłem tą postać mimo jej morderczej przeszłości Miałby do kogo wracać.
Sposób w jaki zginie jest bardzo przykry i to wstrząśnie Soną - czyżby miał zginąć w Sonie? Przecież z zewnątrz nie mieliby jak się dowiedzieć.
Pewnie jak on zginie do władzy w sonie dopcha się nasz "jednoręki bandyta". albo będą zażarte walki o władze. Ba jak powiedziała Patron na początku "bez zasad stajemy sie dzikusami" i ktoś musi nad tym wszystkim panować.
Tak, a jemu jest z tym dobrze więc nie zaprzecza. Ale przecież, jak Michael siedział w "izolatce" to strażnik powiedział za co siedzi Lechero i wygląda na to że jest bardziej zasłużony niż T-Bag.
w Panamie surowiej karzą i dlatego, w sumie tez go lubie, ale ostatnio mnie wkurzył. Mysle tez sporo osób raczej tez za nim przepadało, a w spoilerze pisało ze raczej nie bedziemy zmartwieni śmiercia tego bohatera ( zakładajac oczywiscie ze to Lechero zginie)
właściwie to on jest negatywna postacia, taka troche pokroju Abruzziego bo to chyba lepsze porównanie niz do T-Baga.
No ale ciekawe jak to będzie, jak zginie... zostanie rozstrzelany przez stazników? a moze to ogrodzenie jest pod napieciem? ( nie pamietam^^) i sie sparzy?