Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Biegłam.
Nie odwracałam sie nawet.
Być moze były to ostatnie chwile mojego życia.
Wszystkie byłyśmy przerazone.
Mimo iż było nas wiecej.
Choć nie straciłyśmy nadzieji
i tak przyszłośc była niepewna.
Zgubiłysmy ich,
lecz strach pozostał
i obawa przed następnym dniem.
wracałyśmy od koleżanki 6 nas było.I taki samochód się zatrzymał,myślałyśmy ze do sklepu.potem się okazało ze nie.przestraszyłyśmy się i zaczęłysmy biec.Oni jechali za nami samochodem,było ich 2. potem zgubiłysmy ich między blokami.na szczęście
Pisałam.
Nie przychodziły odpowiedzi.
Nachodziły mnie tylko czarne myśli.
Co sie mogło stać?
Nie wiedziałam co mam zrobić.
Nie wiedziałam czy wszystko w porządku.
Lecz w końcu przyszła pozytywna wiadomość.
Tylko od jednej osoby...
To jakiegoś romansa strzele ciekawe co mi z tego wyjdzie.
no ciekawe xDxD
A ten wierszyk to o tym jak byłam już w domu.Pisałam do dziewczyn czy wszystko w porządku,jak doszły do domu.I jak minikt nie odpisywał byłam w strasznym szoku.aż w końcu odpisała jedna, a druga dopiero dzisiaj o 9
A ten wierszyk to o tym jak byłam już w domu.Pisałam do dziewczyn czy wszystko w porządku,jak doszły do domu.I jak minikt nie odpisywał byłam w strasznym szoku.aż w końcu odpisała jedna, a druga dopiero dzisiaj o 9
O to nie zły stres musiał być
Nie napisze, że fajne bo się już nie będe powtarzał ^^ teraz napisze super fajne