Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-27, 10:11
Ostatnio w ogóle mi się nie chce siedzieć przy kompie. Może dlatego, że się pogoda poprawiła ;D No i nie mogę się już doczekać ; ) Był ktoś może w Bułgarii? xD
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 949 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-27, 10:56
Ja nigdzie dalej nie wyjade, aniżeli do Niemiec Bo tak to za dużo kasy trzeba wydać zeby móc sobie na Majorkę czy gdzies na wakacje wyjechać Ale ja wole siedzieć w domu i nigdzie nie wyjeżdzać
moj kuzyn pracuje w firmie transportowej i we ferie mi obiecal ze mnie wezmie ze soba w poeroz, ale niestety zmienil miejsce pracy i teraz juz jezdzi taaaaaaaaaaaaakimi wielkimi samochodami i we dwoch to sie pchala nie bede xD...a szkoda
ogólnie mówiąc to słyszałem ze w Bułgarii jest już drogo i wszyscy dlatego wybieraja afryke bo jest niby tansza no ale moge sie mylic i poczekam jak Roe wroci wtedy mam nadzieje ze wszystko nam opowie
Chciałem sie pożegnać...
Najchętniej napisałbym do każdego jakiś post..hehe ale zeszło by mi do zimy..hehe..
Więc żegnam sie z Wami na jakiś czas..poznałem tutaj wiele wyjątkowych osób i nigdy o was nie zapomnę, było mi smutno to tutaj siedziałem..ehh ...koniec bo będę płakał..xD
Tak wiec 3majcie sie Wszyscy
_________________ Kiedy wyjdę za bramę i wolność zobaczę, oczy rękoma zakryje i cichutko zapłaczę.
Sebuś^^
Jak wrócisz pewnie dalej tu wszyscy będziemy siedzieć ;*
Będzie dobrze, pobiegasz trochę z chłopakami, z karabinem, różne fajne rzeczy tam będą (tylko nie zadawaj się z T-Bagiem ;D)
Dobra, bo mi i tak nigdy pocieszanie nie wychodzi, więc po prostu..
Trzymaj się cieplutko ;*
Sebo, szybko wrócisz^^
Nikt o Tobie tutaj nie zapomni, a jak wrócisz to zapewne ciągle będziemy tu trwać
Życzę powodzenia i przyjemności ;*
PS.: Zrób pogrom w tym woju
Więc żegnam sie z Wami na jakiś czas..poznałem tutaj wiele wyjątkowych osób i nigdy o was nie zapomnę,
a z kija chciałeś jakie zegnam przeciez cały czas bedziesz z nami i jak bedziesz przyjezdzal na przepustki to bedziesz tu zaglądał wiec jakie zegnam sebo przyjacielu w takim przypadku mowi sie NARAZIE trzymaj się brachu powodzenia