Polecamy:Filmy, Forum filmowe | Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, download, napisy, odcinki, sezon (1, 2, 3 i 4), Wentworth Miller, BreakOut Kings
Własnie ja bym się tak nie chciała bawić w takie krótkotrwałe zmiany...
dlatego jak już bym sie zdecydowała na jakąs trwałą farbę to musiałabym byc pewna, ze mi wyjdzie to co ma wyjsc Bo jak czasem widzę na ulicy ludzi po nieudanym ewidentnie farbowaniu to porzucam te mysli na parę dobrych tygodni, po których wracają znowu xD
A Ty malujesz sama czy u fryzjera?
Sama, a własciwie to mama. Wprawiona kobita jest, że hoho xD. Dobra, jakoś to będzie. czasem tylko jak patrzę w lustro to nabieram obaw, że po farbowaniu moje włosy długo nie będą takie jak teraz...:/
Wysłany: 2010-03-30, 22:25
rakord co do gustu mojego w serialach to Ci powiem tak, że nie oglądam praktycznie już, bo i nie ma kiedy i chęci brak...a Skazanego zaczęłam oglądać niedawno przez chłopaka, bo on widział kiedyś coś i chciał oglądać więc pościągałam odcinki i zaczęłam oglądać, a co najlepsze to mi się spodobał )
_________________ 'Mądra dziewczyna całuje, ale się nie zakochuje, słucha, ale nie wierzy, odchodzi, zanim zostanie porzucona.
No to faktycznie niefart " spodobał się mi" hahaha. Spoko , ja tez nie mam czasu , za duzo przy dziecku roboty ale regularnie lukam na Losta i Fringe - to bardzo fajny serial i pierwszy sezon jest z lektorem w ripach DVD. Polecam
Wysłany: 2011-10-08, 17:28
Funkcjonuje, chociaż po zakończeniu serialu ruch na forum znacznie się zmniejszył. Wracają Ci, którzy tak jak Ty postanowili obejrzeć serial raz jeszcze.
Miłego komentowania!
_________________ 'Żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle.' avatar from Katie