Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Susan oO On taki w garniaku i w okularach, Ona w jakimś czarnym kostiumie.
Cytat:
i razem będą wyglądać cholernie seksownie
sebo160186 napisał/a:
we dwoje mogą stać się bardzo bardzo niebezpieczni/nieobliczalni.
Te trzy teksty po prostu mówią wszystko:) I też ciągle myśle o tym co będzie dalej... Na lekcjach odlatywałam do Panamy... Skąd Susan w ogole wiedziała o Alexie?? I że tak od razu został w to wciągnięty...jestem po prostu w szoku.
_________________ Rules are rules, remember? If we don't have them, we're savages...
Alex zaczął z firmą w momencie kiedy dostał zadanie zlikwidowania ósemki z Fox River. Myślę, że od tej pory stał się w firmie.. ee rozpoznawalny. Potem jeszcze pokazał, że jest w stanie zrobić dużo i.. może dlatego tak go łatwo przyjęli.. tylko nie wiadomo co będą teraz robić i w co 'wchodzą'
właściwie to nie znamy teraz głównego wątku..
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wysłany: 2008-02-20, 21:14
ja myślę że Susan sobie poradzi, jest bardzo inteligentna, bystra choć ostatnio miała wpadkę w muzeum ale i tak dopięła swego, Susan idzie po trupach do celu, szkoda mi jej trochę i życzę jej aby skończyła z Firmą choć wiem że to niełatwe i Firma na pewno łatwo się jej nie pozbędzie chyba to najlepszy agent do tej pory
_________________ Life is brutal and full of zasadzkas and many paskudas on every krok!
Susan jest świetna.. moja ulubiona postać...zreszta juz to pisałam..
co do duetu, a właściwie to do tercetu z Kellermanem i Alexem to po prostu bomba... musimy podrzucić ten pomysł scenarzystom... co wy na to???
lubię tą postać ^^ w tym serialu trudno znaleźć drugą taką silną osobowość kobiecą... ^^
Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.
Don't be afraid. Teddy's home.
wg mnie to już traci na komplemencie w porównaniu z oryginałem