Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1095 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-12-12, 14:23 T-Bag w Paryżu
Jak wiecie zapewne dobrze Robert Knepper(T-Bag) zagrał w ekranizacji gry “Hitman”. Aktor by reklamować film udał się do Paryża. Poniżej obejrzycie dwa fragmenty video z pobytu Robeta w stolicy Francji.
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
no przydałoby sie ! az tak daleko to nie miał przecież
chyba bym sobie pojechała gdyby miał jakies spotkanie z fanami, a jakby sie jeszcze pojawił z rączką T-Baga to bym juz chyba zemdlała z wrażenia
nie wiedzą co tracą! pojawił by sie raz taki T-Bag w Polsce spotkał sie z fanami takimi jak MY padł z wrażenia pod wpływem naszych zrabanych psychik a potem wrócił tam do siebie powiedziała kolegomo go tu spotkało i bylibyśmy już regularnie najezdżani przez gwiazdy PB... no ale od czegos trzeba zacząć a tu co?! nic...
ale nie rozumiem czemu... chyba za duzo o Nas jest stereotypów..przecież u nas jest całkiem fajnie... i ludzie niepowtarzalni -tacy jak my i skromni ^^haha
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ciekawe określenie
niestety chyba sam list by nie wystarczył, jeszcze by sie domagali, aby im zafundować przelot, a my sami przeciez zbieramy na podróż do US wiec nie wiem czy by wypaliło
kurde a dowbor poleciał do LA mogłam leciec z nim ^^
ta mogłyśmy sie wszystkie z nim zabrac , a Ci co przyjeżdzają zawsze chwala ,że tylko w Polsce można takich fanów znależć, ale jakoś mimo to nie chcą przyjeżdżać... trezba coś z tym zrobic
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
troszkę nas lekceważą chyba, ale musimy uzbroić sie w cierpliwość ze to kiedys sie zmieni...;-)
ciekawe czy wogóle wiedza gdzie lezy Polska ... ^^ haha czasami naewt tego mogą nie wiedziec ..bo to tylko nam sie wydaje że to takie oczywiśte.. np. ja nie znam położenia wszystkich stanów USA..
tez się czasem zastanawiam czy wiedzą...
ale teraz to mi sie przykro zrobiło ^^ chciałabym zeby ktos nas odwiedzil
ja stany znam...musiałam sie wykuc na pamięć xD
no ale zeby nie wiedzieli gdzie Polska lezy, przeciez zyjemy w takiej przyjaźni z USA, tarczę sobie negocjujemy, na wojnę za nimi jezdzimy, no bez przesady...
jeszcze nas odwiedza, wierze w to mocno! i to cała obsada PB razem z wieżniami Sony, bardziej i mniej znanymi, ale by mieli raj w naszym kraju...
tak tak tylko oczywiście "would you in Lodz" czyli w łodzi to byłby raj.... wtedy juz bym na nich czatowała na Lublinku z 5 godzin wcezsniej żeby byc blisko... *marzy*
Oni by się chyba rzucili z samolotu, jakby zobaczyli nasze fantastyczne, zadbane, kolorowe miasto ^^ z całym szacunkiem, bo Łódź koocoham <33
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Wysłany: 2007-12-14, 14:02
W Polsce rzadko kiedy są takie premiery, a co dopiero by odbywały się u nas jeśli chodzi o amerykańskie filmy - jak przyjechał Douglas to byłam pełna podziwu, ale jednak Robert mógłby się skusić i też przyjachać nie na premierę, ale prywatnie
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean