Mam na myśli *tymczasowo* bezimiennego gościa, którego rozkazy wykonywał Bill Kim. Mam nadzieję, że taki topik nie jest zły - w sumie cośtam możemy się wypowiedzieć nie ? Czy to na pewno on pociąga za sznurki? Czemu to robi ?
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
no właśnie już dawno miałam się was spytać o niego, bo kompletnie nie czaje motywu tej postaci! na początku myślałam ze on jest w ogóle niemową, bo nigdy nic nie mówił, aż tu wreszcie w jednym odc przemówił i mnie zatkało! tajemniczy gość...
Haha, też myślałam, że gościu nie potrafi mówić XD. Ale widocznie nie odzywał się, bo w tedy Bill Kim gadał przez telefon, nie chciał żeby go usłyszano.. czy coś. Widać że małomówny z niego facet.
mahone rulah.
to jest jakiś szef , albo wysoko postawiony gość w Firmie. Czasami Mówią na niego "Generale" więc chyba jest wojskowym. widocznie jest bardzo wazny... boi się podsłuchów dlatego niegy nie mówi tylko pisze na kartałkach... a jak się odwywa to tylko gdy ma pewność że jest "czysto" i nie ma posłuchu. Mnie ciekawi o co chodzi z Whistlerem bo przecież nie o współrzedne jakieś... i czemu w jednym odcinku był przebrany jak lekarz..ciekawe co badał ???
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
na początku myślałam ze on jest w ogóle niemową, bo nigdy nic nie mówił, aż tu wreszcie w jednym odc przemówił i mnie zatkało! tajemniczy gość...
o właśnie, dokładnie takie same były moje odczucia; też myślałam, iż nie może mówić i porozumiewa się tylko karteczkami. A później normalnie rozmawiał na tej łodzi z billem..
Zdaje mi się, że on stoi za tym wszystkim. To on daje wszystkie te okropne rozkazy ..
Nie przepadam za nim, ale przyznam w kilku scenach mnie zaintrygował, bo naprawde gra tajemniczą postać.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wiek: 23 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3273 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-12-02, 18:15
Właśnie, gościu się nie odzwya bo ma jakąs manię prześladowczą, że wszędzie są jakieś podsłuchy ;P
ogólnie nic więcej nie potrafię o nim powiedzieć poza tym, że go nie lubię
_________________ Oj.
No bo on jest taki ważny źą, kieruje największą mafią Ameryki, więc się mu nie dziwię. A nóż widelec jest fajny? Może to on naprawdę jest ojcem Mike'a i specjalnie zrobił mu taki obóz przetrwania, żeby być z niego dumnym XD? Dobra, głupia teoria XD"".
mahone rulah.
wiadomo, że podobni nie byli bo to przeciez aktorzy ^^, a nie prawdziwa rodzina
no ale cóz, takowej teorii, że ten generał jest jego ojcem nie wykluczam ^^
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
to był by chyba wyrodnym ojcem... bo przecież mówił że"potrezbny jest mi tylko jeden z braci"- czyli ewidentnie każe zabić drugiego...chyba że to jakaś patologiczna rodzinka
to był by chyba wyrodnym ojcem... bo przecież mówił że"potrezbny jest mi tylko jeden z braci"- czyli ewidentnie każe zabić drugiego...chyba że to jakaś patologiczna rodzinka
Hehe! Zaraziłam was swoją diabelllliczną teorią >DDD!
Ale skoro Bill Kim zdechł, to pan tajemniczy nie ma jak rozkazywać D: a może teraz jego poddaną jest Susan XD? W sumie to bardzo możliwe, bo to wszystko jedno bagno
mahone rulah.
oj Oktarynko widać nieuważnie oglądało się 3xo8 Bang & burn... przecież Pan generał był i pogoził palcem Susan . więc juz jest jego poddana...
a może to jego córrunia... ale by z tego powstała "rodzina adamsów"... czyste szaleństwo
ale sobie pofantazjowałam
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiek: 21 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1070 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-12-02, 21:56
Tak Michael i Lincoln to synowie szefuncia, susan to jego córka no piękna rodzinka by z tego wyszła mięśniak, władczy ojciec, poddana córunia i mądry synalek hehe
_________________ Katalogi firmy FM:
1. Katalog FM 2008
2. Katalog for home
Oktarynka napisał/a:
może teraz jego poddaną jest Susan XD
oj Oktarynko widać nieuważnie oglądało się 3xo8 Bang & burn... przecież Pan generał był i pogoził palcem Susan . więc juz jest jego poddana...
oł men, to był on! to przecież.. sto lat temu oglądałam ten odcinek XD... ech, a już myślałam że jestem tak niesamowicie inteligentna i sama wpadłam na to, że susan wykonuje jego rozkazy. lol ze mnie XD.
KhAn - no po prostu rodzina ideał hehe a co z matką? może prezydentowa XD?
mahone rulah.
no nie! pół dnia mnie tu nie było a wy od razu takie dziwne teorie wysuwacie no no pozazdrościc wyobrażni
a wracając do tego gościa to ja jestem strasznie ciekawa co on kombinuje. Pod koniec 2 sezonu mnie skręcało, gdy powiedział, że właśnie mu o to chodzi, aby Michael uciekł z Sony (czy cos takiego), ale teraz wiem ze to chodziło o Whistlera, żeby się wydostał, ale właśnie nie czaje jego związku z Whistler'em! co oni kombinują?
właśnie nie czaje jego związku z Whistler'em! co oni kombinują
pytanie powinno brzmiec: Kim na prawde jest Whistler??? i to na pewno arzdo by rozjaśniło sytuacje..ale nie było nam dane dowiedziec się tego przed przerwą
Własnie; Whistler również jest tajmniczą postacią, nie wiemy do konca kim dokładnie jest, procz tego ze interesuje sie ptakami i rybami ^^
pewnie już zaniedługo bedzie nam dane sie to dowiedziec i sie wszystko wyjasni
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
pewnie już zaniedługo bedzie nam dane sie to dowiedziec i sie wszystko wyjasni
no nie wiem czy tak za niedługo ja nie wiem jak wytrzymam do 14 stycznia a i tak jestem przekonana ze nie dowiemy sie całej prawdy juz od razu w 9 odc tylko będa nas trzymac w niepewnosci do konca sezonu a sytuacja odwróci się jeszcze 5oo razy
mnie ta postac fascynuje od samego początku...
Łysolek(jak zawsze go nazywałem^^) wydaje się byc kims najwazniejszym, odcinek ,,w fartuchu" obudził bardzo dużą ilośc kontrowersji co daje się odczówac w naszej małej społecznosci. A baardzo mi się podoba model waszej rodziny ,,Adamsów"(hahaha;D), chodź mi się wydaje że ojcem Micheala jest Mahone , oddal "geny" do banku i go niepowiadomili ze zostaly wykorzystane albo lepiej, Łysy to mąż Carolinki wój T-Baga i stryj Whistlera a na dodatek łysy to wnuk Alnglagkda z Jowisza^^
konca sezonu a sytuacja odwróci się jeszcze 5oo razy
no niewątpliwie, taki jest już ten serial, ale nie ma coi do 14 trezba sie wstrzymac .
a w 9 pewnie bedzie część zagadki Whistlera, taki mi sie wydaje żeby jakoś wciagnoąć widzów po tak długiej rozłące