Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Jako nowa użytkowniczka forum postanowiłam dodać tapetkę, która ostatnio zrobiłam (tylko tło częściowo nie jest mojego autorstwa). Na niej Went Millet i Sarah Wayne Callies.
Zapraszam do ściągania.
LINK
Pozdrawiam:)
_________________ " -I didn't expect you to forgive me... But I don't want you to be alone in this...
-I don't want to be alone..."
Właśnie, tą tepetke wstawiłem na pulpit, ale jest troszkę za mała i mi rozciągneła się, ale poza tym nie jest najgorsza mogę się założyć że robiłaś w photoshopie najprawdopodobniej.
Dziękuję, cieszę się, że wam sie podoba. Jeśli chodzi o program w którym robię tapetki, to rzeczywiście jest to Photo Shop CS3.
Dodaję następną tapetkę:)
Wielkie dzięki;) Ustawiłam ją sobie na kompie. Jakbyś miała trochę czasu to zrób z nim jeszcze kilka tapet, bo na żadnym forum nie mogę ich znaleźć. Może go nie lubią, nie wiem, on jest przecież taki fajny...
Jakbyś miała trochę czasu to zrób z nim jeszcze kilka tapet, bo na żadnym forum nie mogę ich znaleźć.
Ciężko jest znaleźć jakieś fajne fotki z nim. Jak wypatrzę takie które by się nadawały, to zrobię jeszcze jakąś tapetę.
Puki co mam coś dla fanów Sary Wayne Callies.
Bardzo fajne
Widzę, że jesteś dobra w te klocki, ja w ogóle nie mam wyczucia "graficznego".
Jak tu wszyscy składają zamówienia, to ja tylko dodam, że poluję na ciemne tapety (najlepiej z jakimś czarnym tłem bo te jaskrawe to nie dla mnie) więc jak będziesz miała jakąś wenę na "ciemną" tapetę to ja chętnie
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'