nie no sorry, nie chciałam żeby to jakoś dziwnie zabrzmiało :]
ja po prostu jestem strasznie uczulona na sprawy związane z oczami..np nie mogę oglądać filmów, w których coś komuś dzieje się z oczami, bo mi niedobrze :]
dlatego aż mnie skręciło jak to zobaczyłam
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
teraz wiecie, co trzeba zrobić, żeby mnie porządnie zemdliło xD haha
nie ale serio, to mogę patrzeć jak komuś urywa rękę, jak ktoś komuś grzebie w brzuchu, wierci dziurę w nodze.. ale jak komuś oko wypływa to już nie na moje nerwy xD
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Wysłany: 2008-03-15, 19:21
rozumiem To nie polecam filmu "Piła"
Mam taki filmik wypasiony jak go raz oglądnąłem to już więcej nie chciałem,tak samo wszyscy moi znajomi,po prostu masakra
a widzieliście film Hostel ? obejrzałem raz i miałem stres xD
PS. ot nie film dla Agulca bo pod koniec komuś wypłyneło oko... ble... aż patrzeć nie mogłęm ... aż mi się nie dobrze zrobiło
ikonki tak juz miałam bo wczesniej dla Alexa przestawiałam, a ze agulec przebiegły:* wie jak sie tapetki robic, zeby sobie pracy nie narobic to tak juz zostało^^
a to moja nowa tapeta, podobno zmiany są dobre więc zmieniłąm moją znudzona juz tapetę na tę (w prawym dolnym rogu kawałek mnie... a co ) sama robiłam ( co z reszta niestety widać) ale w efekcie wyszła taka jak zamierzałam ( poza tym, że brzydsza)
inna... jak cała ja
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3038 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-04-20, 13:38
Marek super xD
A teraz ja, ehm. Tapeta ze skrina xD ale nie mogę jej zmienić, tak jak agulec swojego ava, bo ją kocham xD
nie wiem kuźwa jak się to pomniejsza xD
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.