Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
A czemu na Linca tylko jeden głos. I to mój jeszcze chyba w dodatku. Zaskakujący jest T-Bag, bądź co bądź żadna postać nie jest tak barwna jak jego. Zawsze go się ogląda z tym samym entuzjazmem bez względu na to co się dzieje.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Scofield, za tatuaż i za to, że jest w stanie zrobić wszystko dla brata... ogólnie po prostu świetna postać... w 1 serii bardzo lubiłem jeszcze Abruzzi'ego i C-Note'a
Zdecydowanie T-Bag! Jest po prostu genialnie wykreowaną postacią, zawsze sobie poradzi, wszystko przetrwa, jest zdeterminowany i te jego teksty.
Zastanawiałam się też czy Sucre nie wybrać. Bardzo go lubię, taki sympatyczny. Bardzo lubiłam też Abruzziego...
Zdecydowanie T-Bag! Jest po prostu genialnie wykreowaną postacią, zawsze sobie poradzi, wszystko przetrwa, jest zdeterminowany i te jego teksty.
ja też go uwielbiam