Oczywiście T-Bag, chociaż na początku nie zapowiadał się na aż tak ciekawą osobowość. Swoją wielkość pokazuje szczególnie w II sezonie i to w tych późniejszych epizodach, kiedy to właściwie w każdym odcinku pokazuje inne oblicze. On potrafi być nawet dobry!
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-08-22, 13:55
Nie mogę się zdecydować, ponieważ uważam iż kazdy z nich wnosi coś innego do serialu. A skoro już są trzy głosy za T-Bag'iem to ja jednak zagłosuję na młodego Scofield'a, a co mi tam, to on stworzył plan i to dzięki niemu mogliśmy poznać wszystkich więźniów. Spryt, IQ, spojrzenie, spontaniczność, upartość i cierpliwość - te cechy uświadamiają nam jaki powinien być "bohater". Moze nie ma to co T-Bag, aczkolwiek posiada za to inne cechy....
Ja też się nie mogłem, za bardzo zdecydować, ponieważ mam swoje trzy ulubione postacie ze skazany na śmierć. Jest to oczywiście Michael Scofield, John Abruzzi oraz Theodore "T-Bag" Bagwell, ale po dłuższym zastanowieniu postanowiłem zagłosować na Johna Abruzzi, dlatego że jest jak dla mnie najlepszym mafiozo i najbardziej interesującą postacią w filmie.
Głos oddany na T-Bag'a. Choć nie jest jedyną lubianą przezminie postacią w serialu. Inne postacie to: Benjamin "C-Note" Franklin, John Abruzzi, Michael Scofield.
Zastanawiałam się nad Alexem, bo przecież to dzięki niemu było tyle zwrotów akcji i ciągłe emocje w II sezonie. Bez niego ten sezon byłby nudny, albo nad T-Bagiem - najbarwniejsza postać Raz słodka raz groźna. Więc głos na Theodora
_________________ - Nie uciekamy z domu opieki społecznej, panowie .
Zaglosowalam na Patoshika
Nie moglam z tektu
P:Mam zaburzenia pscyhocośtamcostamcostam somatyczne
M:To znaczy?
P:*najbardziej chory wzrok* Nie śpię *Zdolowana mina Scotfielda"...W ogole...
Zalamal sie chlopak