Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
ekhem.. widzę DWÓCH przystojniaków w garniakach
Amaury jest boski, ten jego zaciesz jest niesamowity, no po prostu brak słów^^
Wencior jakiś blady oO i ma pierwsze siwe włosy xD no chyba, że to sprawka światła^^
a Dominic jak zwykle niewyżyty --'
Super zdjęcia Pam^^
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Na Amaurie'go nie mam słów jakie wyraziłyby jak uwielbiam to jego wesołe usposobienie, on zawsze i wszędzie wygląda bosko.Na Dominic'a też nie mam słów...ten to zawsze i wszędzie wygląda kwadratowo i niewyżycie.A Went jakby miał wszystkiego dość ... siwy włos mu się sypnął z tego wszystkiego i pobladł nam trochę Ale foty Doma z Amaurim bardzo mi się podobają, bo jak na Wenta patrze to mi się spać chce
no Went tu już jakoś lepiej, ładnie wygląda^^ chociaż mam wrażenie, że to nie był jego najlepszy dzień, jakby zmęczony był albo coś :]
A Sara w ogóle mi się nie podoba na tych fotach - fryzurę ma nie najlepszą, ta sukienka jest straszna, w ogóle nie podkreśla jej ładnej figury.. no może nogi, ale znowu te czerwone buty i do tego wszystkiego złote świecące dodatki, jakoś tak.. kiczowato wygląda, w życiu bym sie tak nie ubrała xD
mimo wszystko fajne foty, szczególnie te grupowe^^
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Nie no Went bez porównania!Wali te swoje zalotne minki i spojrzenia... (nawet siwizny nie widać ) A Sarah...magister sztuk pięknych a zmysłu artystycznego tu nie pokazała, raczej tak jak agulec napisała kicz.Te czerwone buty ni w 5 ni w 10 a sukienka jest beznadziejna, z usług fryzjera chyba tez nie korzystała, a poza tym fajnie ja widzieć w ekipie