Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
nie czytałam ostatnio jeszcze raz jego biografii, ale wydaje mi sie ze ukazana została tam jedynie jego kariera jako aktora filmowego i telewizyjnego a tu sie okazuje, ze on grał jeszcze w teatrze, o czym moze słyszeliscie, ale dla mnie to zupełna nowość, która mnie troszke zaskoczyła.
Skondensowany dorobek teatralny Willa ze strony nowozelandzkiej telewizji:
As a member of the Circle Repertory Theatre, Fichtner won critical acclaim for his role in "The Fiery Furnace," directed by Norman Rene. Fichtner has also appeared on stage in "Raft of the Medusa" at the Minetta Lane Theatre, "The Years" at the Manhattan Theatre Club, "Clothes for a Summer Hotel" at the Williamstown Theatre and "Machinal" at Joseph Papp's Public Theatre.
to było jeszcze przed moim przyjściem na świat^^
Niunia wstawiam tu bo sie wiązą z tematem, ale jesli uznasz ze powinny sie znalezc w galerii to je przenies