Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
tam to jego postac było juz boska niemalze na miare Mahone'a
w Pearl H. oczywiscie nie zwróciłam na niego uwagę, bo jedyne co myslałam o tej scenie, ze to ojciec Danny'ego i zamiast sie skupic na tym kto go zagrał to starałam sie umiescic w czasie te wydarzenia o których on mówił wtedy jakos^^
no ale kiedy dowiedziałam sie ze zagrał tam Will to juz przyjrzałam sie dokładniej xD
oO Invasion - nie mogę* oglądać bo mam język na biurku przy pierwszym odcinku, język na podłodze przy drugim, a język jak stąd do Afryki mam gdy widzę Willa w tym zwykłym białym podkoszulku oO
*nie mogę - czyt. 'muszę'
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
ahahaha xD
moja pierwsza reakcja po obejrzeniu po raz pierwszy Inwazji była ta sama, w zasadzie nadal jest taka sama^^
a biała koszulka i jeansy to idealne na chandre
haha agulec
oglądałam ten film...no i mała masakra xD jakiz on tam był gładki...^^
no co? a nie miał?
gładki był na maxa, już nie można być gładszym xD ale chyba wole go teeeeeraz^^
tak. Wolę 50-letniego faceta niż dwudziesto-paro. Taaak. I oczywiście wszystko ze mną w porządku xD
don't let me surrender..
Things will go my way..
Wolę 50-letniego faceta niż dwudziesto-paro. Taaak. I oczywiście wszystko ze mną w porządku xD
tak, wszystko z toba w porzadku, bo jesli nie to ja tez mam problem...nie ma to jak stary 50-letni pomarszczony i zarosniety człowiek, którego kocham wielbie i w ogole^^
mk95 napisał/a:
Dziewczyny, pomóżcie, bo się na Lynka zaczynam nawracać
nie ma to jak stary 50-letni pomarszczony i zarosniety człowiek, którego kocham wielbie i w ogole^^
jezuschrystesmaryjas B..! oO to już dziwnie zabrzmiało hahahaxD
ja bym to tak ujęła: 'nie ma to jak doświadczony, trochę starszy, czarujący i rozczochrany facet..' no - a dalej jest już dobrze
don't let me surrender..
Things will go my way..
ja w sumie nie wiem, którą kreację WF (wychowanie fizyczne xD ) lubię bardziej^^ obydwie są.. bossssSSSSssskie!
ale taki Otis by się przydał na co dzień na piwo i do różnych innych rzeczy
don't let me surrender..
Things will go my way..
ahh William jak ja dawno nie wzdychałam do Jego rozczochranych włosków... przebiegłego umysłu i przenikliwego wzroku ... miodzio xD. tak juz tesknie za Alexem... tymi jego tajemnicami.
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
jak to nie własnie taka czupryna że ma się czym chwalić... on ma ponad 50 lat i na serio wiekszośc kolesie już w tym wieku dawno łysina świaci a on ma taka "szope " że aż byłoby za co go wytargac
[ Dodano: 2008-03-04, 16:14 ]
hbc napisał/a:
tych włosków to nie tak dużo
jak to nie własnie taka czupryna że ma się czym chwalić... on ma ponad 50 lat i na serio wiekszośc kolesie już w tym wieku dawno łysina świaci a on ma taka "szope " że aż byłoby za co go wytargac
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "