"so here I am" i szook!!! Agent Mahone umie tańczyć!
aż trudno w to uwierzyć;p
Mnie najbardziej rozbawiła scena w której zakłada jakiemuś szczylowi gacie i ten tekst:
Listen! Don't take it personal. It's not gonna happen again.
Mam nadziej William;p
wow, wreszcie obejrzałam ,,the perfect storm'', i nie rozumiem jednego, dlaczego Fichtner nie miał w tym filmie zony albo chociaż dziewczyny, takie ciacho niezaklepane;) eh....
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3247 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-11-17, 13:07
A ja kończę ehmściągaćehm xD Equilibrium i będę się dzisiaj rozpływać ^^
The perfect storm to w sumie film katastroficzny a on tam chyba za dużej roli nie ma i w dodatku...ginie? Szkoda by żony było ;P
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
nie widzialam jeszcze Equilibrium, ale to kwestia czasu;)) teraz namiętnie oglądam filmy z Williamem, jak obejrzę wszystkie będę z siebie dumna;)) Co do perfect storm, to Fichtner zagrał drugoplanowa role, trochę go pokazywali, najbardziej podobała mi sie scena w barze jak grał w bilarda a raczej próbował;)) Nawet ja bym z nim wygrała, heh;))) biedny sie popłakał na końcu jak tonęli;((( taka sierotka ale tatuaże miał fajowe;)
w sumie juz trochę tych filmików z nim obejrzałam: Julia walking home, Crash, Albino Alligator, Black hawk down, the Chumscrubber, the moguls, the.longest.yard film beznadziejny ale William <kiss>, i nawet zaczęłam ściągać Invasion (znalazłam link na mininovej do całego sezonu, ściąga sie przyzwoicie, jak któraś chce to mogę wysłać na pm)
no ja własnie tez nie widziałam Equilibrium, ale juz go sobie zciagam a co do Invasion to obejrzałam narazie 2 czy 3 odc-serial taki sobie raczej, ale dla Williama warto go ogladac a z reszta to tez zalezy od gustu ja sie bardzo na ten serila napaliłam po obejrzeniu pewnego filmiku do ktorego link znalazłam gdzies tutaj na forum
a co do Invasion to obejrzałam narazie 2 czy 3 odc-serial taki sobie raczej, ale dla Williama warto go ogladac a z reszta to tez zalezy od gustu ja sie bardzo na ten serila napaliłam po obejrzeniu pewnego filmiku do ktorego link znalazłam gdzies tutaj na forum
jestem swiezo po piewszym odc. Invasion, i w sumie tez srednio mi sie podoba, ale tak jak napisalas mozna ogladac tylko i wylacznie dla Williama;)
a ten link to ja dalam;] ( skromna ze mnie osóbka;))
a wiec wielkie dzieki Ci za to
a tak wracając do dalszej czesci zachwytów nad FIchtner'em to proponuje taki filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=yG2KpTeVKN8&NR=1
taka skondensowana forma losów Mahone'a z dotychczasowych odc 3 serii fajnie sie komponuje z muzyka Depeche Mode...
w tym krótkim filmie zawieraja sie trzy rzeczy ktore uwielbiam w tym aktorze: jego przedstawienie z profilu-wyjatkowo korzystne, jego ruchy ciała i mimika kiedy mówi i to spojrzenie z 2:25 (o ile sie nie myle) nie no nawet przymruzone oczka boskiego Wenta nie zrobiły na mnie takiego wrażenia...
Wysłany: 2007-11-17, 16:33
Ja na Invasion jestem napalona jak na nic innego xD
Equilibrium już jutro będę oglądać, bo zostało kilka godzin, ale zaczęło wolno zasysać i nie wiem dlaczego ;<
Z Chumscrubber widziałam urywki, ale niezłego palanta tam gra To podobno takie American Beauty dla nastolatków, jak czytałam
W Helikopterze w ogniu i w Armagedonie taki prawdziwy facet z niego ^^
W Julie walking home, niewierny, ale jaki uroczy ^^
Właśnie kolejnym filmem jaki chcę ściągnąć jest The longest yard, chrzanie, że beznadziejny xD moge na nim nawet zasnąć, byleby tylko przebudzić się na fragmentach z Willem
Te filmiki wywołują u mnie jeszcze większe współczucie dla niego...Jest mi go strasznie żal.
I nie mogłam się powstrzymać przed tym xD
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Właśnie kolejnym filmem jaki chcę ściągnąć jest The longest yard, chrzanie, że beznadziejny xD moge na nim nawet zasnąć, byleby tylko przebudzić się na fragmentach z Willem
nie ma tych fragmentów dużo, na początku bije Sandlera (czy jak mu tam) i gdzieś pod koniec lata za piłką. Na twoim miejscu w pierwszej kolejności ściągnęłabym the moguls albo właśnie perfect storm. Na zachętę kilka zdjęć z ps:
AutumnLeaf, jesteś cudowna ! a ja za nic nie mogłam znalesć naszego małego williama...
o jejkuu jaki on słodziutkim bobaskiem byyył
I Jakie on kiedyś miał długiee włosy..
nie no genialne zdjecia...
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a