Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Iskra opole ja ciebie w d...,p.... czesio ma normalnie u mnie mistrza ten odcinek tez niezly byl a taki meczyk to chyba zadkosc ze przed meczem wszyscy czerwone kartki dostali
wszystkie odcinki sa swietne i musze przyznac szczerze ze nie zdarzalo mi sie ze 1 odcinek ogladam co najmniej po 3 razy i caly czas nie moge ze smiechu wyrobic
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1443 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-27, 06:44
Heh... Mój brat ściągnął grę "Magiczni wojownicy"!!
A serialu dawno nie oglądałam!! Oo
Tej serii co leci obecnie!! Nawet nie znam nazwy choćby jednego odcinka... To do mnie niepodobne!!
_________________ Viewer discretion is advised
av -Ja sygna - Tanira :*
Wiecie że w Meksyku nawet puszcza tą bajke i to właśnie tam bedzie przerobiona na język hiszpański ,a tak poza tym to fajnie że nareszcie jakaś polska bajka robi furore za granica
w sumie trochę racji macie, ten czwarty sezon nie wyszedł tak zabójczo jak się zapowiadał ale i to czesio jest the best a poza tym w 2009 ma wyjść pełnometrażowy ala film to może będzie to jakaś odmiana i oby pozytywne zaskoczenie