Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
ja oglądałam Czesia przez jakis czas w tamtym roku, dopiero gdy zdobywał popularnosc i musze przyznac ze bardzo go polubiłam...hehe xD specyficzny humor, czasami tak płytki i debilny, ze masakra xD ale ogolnie mozna sie poziac z tych karykaturalnych postaci...^^
chociaz ostatnio coraz bardziej denerwuje mnie ta "czesiomania"- wszyscy nasladują jego głos... a w jednej chwili dzwoni 5 telefonów z dzwonkiem...:"ona nie ma wacka.."
chociaz ostatnio coraz bardziej denerwuje mnie ta "czesiomania"- wszyscy nasladują jego głos... a w jednej chwili dzwoni 5 telefonów z dzwonkiem...:"ona nie ma wacka.."
no to jest wnerwiające.ale jako taki pomysł to fajny niby kreskówka ale bardzo wciagajaca.Spodobało mi się. ale nie moge ogladac tego przy bracie choć on tak tego chce xD
Władcy moch to najlepsza bajka jaka mogli stworzyc polacy moze jest prosta nie jest takiej animacji jak np.shrek ale i tak ja wszyscy kochaja a Czecha to juz wogole super postac!
to są jakieś serie..? oO ja oglądałam kilka.. kilkanaście odcinków i zawsze się naśmiałam xD Czesio jest najlepszy, nie ma co xD i ten jego głos. Dobra jest też ta ich nauczycielka pani Frau xD jak dobrze pamiętam^^ też ma dobry głos i akcent xD ogólnie miło wspominam tą ..bajkę :]
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wysłany: 2008-03-14, 22:18
'dzieeeeen dooobryyyy'
ja ogolnie lubie to ogladac ^^ czasami humor mi poprawia.. stwórcy tego muszą być symaptyczni.
Ogólnie to jest świat przedstawiony oczami dziecka..
Czesio wymiata ^^
- ona nie ma wacka !
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
mnie tam się podobaja....
chociaż nie przepadam za "czesiomanią" ... kolega z którym mam zaszczyt siedzieć na lekcjach cały czas zapodaje tym czesio-slangiem... nieźle wkurza
hmn... a jakiś wasz ulubiony odcinek?
mnie rozbroiły mikołajki, oglądalismy je z klasą i nauczycielem który brechtał się całą bajkę więc brecha była podwójna...
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1350 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-16, 07:41
Mnie się "Gigant" podobał...;p W klasie u mnie moda juz minęła, ale było głosno!! Teraz to modny jest "Jozin z Bazin" Moje kumpele na okrągło to śpiewają!! Ale czesio i tak lepszy!! ;p
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
Włatcy móch jest moim ulubionym serialem po Prison Break'u!! Mogliby zrobić odcinek, że taka niby parodia Prison Break :]Czesio Scofield Anusiak-Lincoln Konieczko-Abruzzi :O
a Maślana - T-Ba, p.Higienistka dr.Tancredi czyli Sara. Ale była by brechta :] tylko ich pudłem "Fox River" była by szkoła!!
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1350 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-16, 08:24
Heh... Chłopcy dostaliby kare i musieli zostać w szkole po lekcjach, a w telewizji bedzie leciał ich ulubiony program... Ten o tych komandosach!! I oni będą uciekać ze szkoły aby go obejrzeć...;p
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*