Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 930 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-14, 09:16 Wzór
Oglądaliście może wczoraj pierwszy odcinek tego serialu?? Ja oglądałam i szczerze mówiac podobał mi się, lecz czegoś mi jednak w nim zabraklo...
Nie podoba mi się wogóle czołówka (dziwna jest). Ten styl rozwiązywania sprawy jest inny niż w CSI.
Z ludzi w tym serialu od razu spodobał mi się Charlie. Boże, jaki on jest mądry Podziwiam go za to
A wy co o nim sądzicie?? Piszcie!
Ja obejrzałam pierwsze 10 minut, ale potem musiałam wyłączyć TV bo buła burza Ale co do czołówki sie zgodzę, że jakaś dziwna, jeszcze ten lektor mówi w trakcie...
Obejrzałam.. xD
No i serial nawet, nawet, chociaż czegoś mi w nim zabrakło...No i nie powiem, żeby mnie wciągnął tak jak np. PB...1 odcinek ciekawy, ale jakoś nie wyobrażam sobie kolejnych odcinków? W każdym będzie ten wzór stosował i wykrywał przestępców...Trochę nudne by to było...Ale może jak zobaczę następny odcinek, to się lepiej wypowiem...
Jak na razie to dla mnie taki serial, jak CSI (chociaż CSI jest ciekawsze^^), że oglądam jak nie mam co robić.
hmn... przypomniało mi się że to leciało kiedyś na axn tylko jako "liczby"
oglądałam wtedy ten odcinek z grypą i strasznie mi się podobał, bo ja lubię takie klimaty ogólnie ale CSi i kości dużo lepsze więc wzór oglądam tylko jak nie mam nic do roboty akurat....
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3247 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-08-31, 21:17
Dla mnie to nie ma porówniania z CSI xD Nie ten klimat, nie ta sceneria, nie ten...no, powiedzmy, że nie mam na kim oka zawiesić ;p Poza tym matematyka, przerażała mnie już od tabliczki mnożenia, której usilnie starałam się nauczyć 'na palcach', więc to, co wyprawia czasami ten facet z liczbami wywołuje u mnie palpitacje serca OO Jak. Można. Tak. Liczyć?o,O
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...