Wczoraj otrzymałem maila od administracji Vel.pl, informującego, że zostało już tylko 60 dni na opłacenie serwera na kolejny rok. Po upływie tego terminu forum zostanie zablokowane. W związku z tym chciałbym zwrócić się do Was z prośbą o pomoc finansową. By pokryć te koszty potrzebna jest suma 244zł (cennik: Vel.pl, Virtual.01+Darmowe weekendy). Kwota ta jest z pozoru duża, niemniej wystarczy rozłożyć ją na odpowiednią ilość osób. Forum ma blisko 20 000 użytkowników, nawet po zakończeniu emisji trzeciego sezonu wielu pozostało aktywnych. W takich okolicznościach wystarczy, że 244 osoby zdecydują się przekazać złotówkę, a już zdobędziemy potrzebne nam środki.
Tak jak w przypadku poprzedniej zbiórki osoby, które wpłacą co najmniej 10 zł otrzymają członkostwo w grupie Sponsor, zdecydowałem się też wprowadzić dodatkowy przywilej, którym jest anulowanie dotychczas otrzymanych ostrzeżeń. Jest to forma podziękowania osobom dzięki którym forum ma możliwość funkcjonować.
Jeśli ktoś z Was chciałby pomóc proszę napisać na adres: dusqmad(małpa)o2.pl, a podam wszystkie dane. Pieniądze można wysyłać przelewem lub listem.
Jeśli dojdzie do nadwyżki pieniądze wykorzystam przy opłaceniu domeny. Nie powinno jednak dojść do takiej sytuacji, gdyż na bieżąco będę aktualizował informacje o wynikach zbiórki.
Jeśli macie jakiekolwiek pytania proszę pisać w tym temacie.
Na razie mamy 12,80/244zł
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wsparcie!
Michał 'Dusqmad' Jaglarz
Dusq, ja po swietach postaram sie cos wyslac, a mam takie pytanie, czy jezeli wyslalbym te 10 zl. to moglbym zostac przy czerwonym kolorze nicka lecz tylko dodalbys mi "$" przed nickiem
_________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu, pier*ole gram w mario
To musiałbym Ci to '$' dodać do nicka. W grupie sponsor $ jest prefiksem.
nie przeszkadza mi to
Dusqmad napisał/a:
Bardzo dziękuję że wpłacisz, liczę że uda się uzbierać tą kwotę...
wplace tylko wysle poczta, nie przelewem a mozna by pomylsec jeszcze o np. PW lub mailach do wszystkich uzytkownikow forum z prosba o wplate moze kilka osob by zareagowalo
_________________ 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu, pier*ole gram w mario
Ja idę na pocztę i po prostu wysyłam. Oczywiście na swoje nazwisko. Rodzice nic nie muszą wiedzieć. U mnie tylko mamy się spytałem, powiedziała, że wszystko jej jedno na co wydaję moje pieniądze
Oczywiście przelewem wysyłam.