Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2007-12-15, 22:30
patus1905, boskie! dziekuje ;*
a te ostatnie cudownee <3 nie moge się tego naoglądać, obaj tak jakoś słodko wyszli ^^
jego styl mi się strasznie podoba. Wie co do niego będzie wyśmienicie pasować..
na 5 zdjeciu ślicznie wyszedł.. zresztą na jak i wszystkich
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
na 3 zdjeciu takie połaczenie kolorów (te buty) który facet tak szaleje, racja jemu to we wwzystki ładnie... t-shirt czy koszula- we wszystkim wygląda swietnie
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 894 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-12-16, 11:18
B... napisał/a:
Mela0607 napisał/a:
Walker jednak jest głównym bohaterem
wg mnie świetnie się sprawdził w tej roli, już nie mówiąc o jego niewątpliwej urodzie
i dlatego 3 straciła wiele, bo Walker tam nie zagrał, ale na końcu pojawił się Diesel, zresztą Walker tutaj jednak się wybił, ale to co pokazał w "Potędze strachu" aż mnie zamurowało, bo dopiero tutaj mi udowodnił, że nadaje się do tego fachu...
Tanira napisał/a:
czapka z daszkiem to jest cos w jego wykonaniu...bosko wtedy wyglada....
co do tego nie mam wątpliwości, zresztą z czapką czy bez zawsze wygląda bosko
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Wysłany: 2007-12-16, 12:31
oj tak - jedynie utwory trzymały mnie przy tym by jednak film zobaczyc do końca, ale opłacało się, bo pojawił się "mój" Vin Diesel
a masz rację ten osobnik był do kitu...
ja nie mogę, Amaury zagrał w filmie "Transformers" - a ja go nawet tam nie zauważyłam toż to wręcz straszne:
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Wysłany: 2007-12-16, 22:09
strasznie podoba mi się kolorystyka owego zdjęcia. Ostrość i grafika są świetne. A nawet fachowemu fotografowi uchwycić idealnie obraz, by wszystko się zgadzało jest trudno
Amury, wyszedł fantastycznie, i jeszcze te olularki.. broń.. ahh *marzyciel*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wysłany: 2007-12-17, 20:23
a to wszystko zawdzięczamy filmowi w którym zagrał czyli Transformers (uwielbiam film; mimo tak negatywnych sugestii innych), ale teraz już sobie przypominam jakie miał wzięcie Amaury w filmie, chociaż przyznam iż większą uwagę zwróciłam Shii LaBeouf