Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2810 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-01-05, 20:41
zlinczujcie mnie, ale ja go nie bardzo lubię...i przystojny też dla mnie nie jest... No cóż są ludzie i taborety... ja okazałam się być tym drugim xD
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Jego chyba nie można nie lubić Toż jego optymizm i sympatia biją na kilometr
Facet ma wyczucie stylu, świetnie dobiera ubrania, na każdej focie wygląda bosko, aż miło się patrzy
facet jest niesamowity! tyle radości w nim^^ ten uśmiech mnie po prostu rozwala xD
wesoły, z poczuciem humoru, świetnie ubrany, dobrze zbudowany - no czego chcieć więcej chyba nie da się o nim powiedzieć niczego złego^^
fajną ma kurtkę, dżinsy i koszulki
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
widac ze jest naturalnie taki wesoły, bo gdyby udawał i gdyby były to jedynie wyuczone pozy i miny,( jak w przypadku niektórych- patrz temat D.P. ) to nie robiłby na nas tui zebranych^^ takiego wrazenia xD
na tych dwóch ostatnich to takie luzne ciacho z niego, ze az sie prosi zeby go schrupac...uwielbiam jak chłopak sie tak ubiera xD