Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 17 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 894 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-12-15, 13:18
bardzo podoba mi się jego styl - facet potrafi się ubierać i dlatego przyciąga mój wzrok; cudnie wyszedł na 5, 7 i 8 fotce - dlaczego tacy faceci się w Polsce nie rodzą?
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Wysłany: 2007-12-15, 14:06
a tutaj zaś jako policjant z Keanu Reeves'em (moim ulubieńcem) na planie filmu "Night Watch", którego premiera w przyszłym roku - już się nie mogę doczekać
zrobił fajną minę; ech a Keanu jak zawsze swietnie się prezentuje
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Wysłany: 2007-12-15, 14:31
masz rację, a gdybym miała wybrać pomiędzy tymi dwoma facetami to wybieram Keanu (od trzech lat jest u mnie numerem 1 i mam nadzieję, że tak pozostanie)
mi sie strasznie podobał w Speedzie ehhh... wyglądał zupełnie inaczej niz w tej przylizanej wersji z Matrixa i do razu sie lepiej prezentował.
A wracając do Sucre to na początku gdy zaczełam ogladac serial strasznie mi sie podabał, o wiele bardziej niz np Went, pptem sie troszkę pozmieniało, ale i tak uważam ze jest bardzo przystojny, a do tego uroczy i symapatyczny z wyglądu a to już mieszanka wybuchowa
w ogóle podobają mi sie męzczyżni o takiej "egzotycznej"urodzie, jak nie latynosi, to mulaci, no i oczywiście William, taki osamotniony
Wysłany: 2007-12-15, 15:28
a Keanu lubię nie zależnie w jakich filmach gra, czy mu sie udawało czy też nie, za dużo z nim przeżyłam, by teraz odpuścić
w tym wypadku William jest wyjątkowy; skoro jednak przepadasz za "egzotyczną" urodą,a on chyba do nich nie należy; ja podobnie jak Ty zwróciłam najpierw uwagę na Sucre, ale i tak na razie nikt nie potrafi go przebić urodą w PB
W zasadzie to Michael, przekonałam sie do niego dopiero w 2 sezonie, a ostatnio mam na niego niezła fazę^^ bo te jego oczy... nie wiem czemu tego wcześniej nie widziałam
Whistler odpada, wcale mi sie nie podoba, nie mój typ-taki troszkę jak dla mnie pospolity (Tanira mnie zabije )
No a jeśli chodzi o Mahone'a to... odlot już zupełny, jak łatwo zauważyć mam fioła na jego punkcie, ale jesli chodzi o samą urodę to w sumie nie wyróznia sie jakoś szczegolnie, tzn odbiega od mojego typu (do którego pasuje Sucre ) ale ma w sobie cos takiego, co mnie do Niego ciągnie, bardziej niż do kogokolwiek innego
No a jeśli chodzi o Mahone'a to... odlot już zupełny, jak łatwo zauważyć mam fioła na jego punkcie, ale jesli chodzi o samą urodę to w sumie nie wyróznia sie jakoś szczegolnie, tzn odbiega od mojego typu (do którego pasuje Sucre ) ale ma w sobie cos takiego, co mnie do Niego ciągnie, bardziej niż do kogokolwiek innego
wyjełas mi to z ust B..., poprstu to jest Alex , nie musi być zabójcczo przystojy, ale jak go widze to jakoś tak samo się rodzi we mnie że nie mogę oderwać od niego oczu.
śliczne footki niunia, ;*
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wysłany: 2007-12-15, 17:23
a to wszystko wynika z jego postaci, bo początkowo jednak nie mogłam się do Mahone'a przekonać, ale w 3 serialu już mi się spodobał i teraz to się nie dziwię jak czytam lub słyszę takie opinie na jego temat