Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Oficjalnie, jestem martwa. Te z koszulą... dżisss... *ded* A na tych z długimi włosami nie wygląda lepiej. Na pierwszych chyba chciał się uśmiechnąć...
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1366 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-04-04, 18:23
na tych prawie rozbieranych to kojarzy mi sie z LOST choć nie widziałam ani jednego odcinka!! ;p
Pierwsze jaki koks!!
Potem juz nawet nawet!! A jakbym zobaczyła go w dłuższych włosach na ulicy nie znając go to bym zwróciła uwage!! ^^
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
Zdecydowanie WŁOSY!!!!! Pierwsze trzy-nieciekawie wyszedł, te na plazy -ujdą.W sumie mi tam się podoba jako facet, nawet przystojny jest, zeby tylko nie stroił takich głupich min czasami
Ludzie moi... jak można tak wygladać. Jak ziemniak normalnie xD Ale w 1 sezonie jeszcze jakoś wyglądał... nie było dekoltu na pół brzucha i pana prawie macho xD
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1366 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-04-13, 06:22
2 mina szaleńca xD
Z kim rozmawia, ze przysnął?? xD
Fajne te w okularach!! Taki inny Linc Ostatnie zdj. to była dla mnie tak wzruszająca scena i żal mi go było... Ale fajnie wyszadł
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
ooo ;P ile zlewa nooo xD no więc wszystkie zdjęcia są podobne, właściwie na wszystkich zlew ma charakterystyczne dla siebie miny ale 5 i 6 mnie zabiło xD hahaha xD