Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
możecie mnie zlinczować ale musze to napisać: ależ on jest okropny!!! a 4 zdjęcie od góry to już wogóle... jeszcze jak by miał chociaż taki zarost jak w 2 sezonie to by uszedł w tłumie no ale coż...
Wysłany: 2007-11-24, 23:16
B..., kochana wiekszosc juz chyba wie że go nie lubisz .. rozumiem cię; pewnie Ci niczym nie imponuje ,nie podoba Ci się jako aktor, jak i z wyglądu i w ogole xD .. coz kazdy ma inny gust, ale przeciez on nic takiego nie zrobił, a role jakie grał, sceny, przebieg wydarzen zalezy od scenarzystow, on jest zwykłą marionetką. Dajcie mu szanse ( bo z tego co wiem dużo osob go nie lubi.. ) (IMO)
ciekawe zdjecia; 5 od gory jest szczegolnie pomysłowe.
A w 11 taki grzeczny aniołek sie wydaje, a w 12 już inne odzwierciedlenie; istny diabel
Na tym zdjeciu ładnie wyszedł :
:
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wiek: 17 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 894 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-11-25, 14:06
Mi najbardziej podoba się fotka 10, wow świetnie została zrobiona; cień, światło, poza - rewelacyjna! No a ostatnia to przecież z filmu "Blade: Mroczna Trójca"; jednak przyzwyczaiłam się do niego jako Lincoln, czyli bez włosów
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2805 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-01-18, 14:21
Boże jakgo widzę w tej białej koszuli to robi mi się źle...
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Wysłany: 2008-01-18, 14:25
jeszcze taki nieforemny...
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...