Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
mi ten jej różowy dres najbardziej zapadł w pamięć xD
dziewczyna ładna.. ale jest w niej coś takiego.. nie wiem co, że jakoś mnie do siebie nie przekonuje..
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
rzeczywiscie na pierwszym wyszła jakos tak dziwnie...
wczesniej w ogole nie doceniałam jej urody, sama nie wiem czemu, chyba przez ten dres...
moje pierwsze skojarzenie z ta postacia to był ten wsciekło rózowy dressss! ale ostatnio natknęłam sie przypadkiem na takie ciekawe sesje i sie okazało ze jest naprawde bardzo ładna
a te proste włosy z grzywką sa juz przecudne xD az chyba chwyce za prostownice zaraz
fajna ta fota z fruwającymi włosami i ta ostatnia^^
na pierwszym ma fajne ciuchy, ale w tych butach bym se nogi połamała
wzory dwóch następnych sukienkach są brzydkie, chociaż nie powiem - ładnie w nich wygląda, ale za to trzecia woła o pomstę do nieba.. jak taki drogi szlafrok wygląda.
no. To pojechałam jej xD
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
miałam pisac o tym szlafroku ale chciałam zobaczyc kto bedzie miał takie samo skojarzenie...no przesadziła...
a ona cos spiewa czy coooo? bo ja sie specjalnie jej zyciorysem nie interesowałam a natknęlam sie na mase zdjęc które sugerują e jednak cos tam pieje xD