dobre foty^^ część takich chyba bardziej z młodości, a w tej kiecce to szok - zgrabna jest skubana^^ i w ogóle fajna ta sukienka. Równa babka z niej.. tak se myślę :]
a ile ona ma lat?
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
dziwna ta plażowa sukienka - wygląda jaj kokon jakiś xD
matko ja też chcę se już tak poleżeć na plaży^^
jak ona ma oczy pomalowane to wymiata oO a w ogóle to wydaje mi się, że teraz wygląda lepiej niż jak była młoda^^ i ładnie jej w czarnym :]
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1464 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-04-24, 06:01
z 4 dostawy od końca na 1, 3 i 5 masakrycznie!! Ale potem to już na wszystkich ekstra!! Te z Hulkiem fajne!! A ten dziadek co się z nią ciągle przewija to kto? Oo
_________________ Viewer discretion is advised
av -Tanira :* sygna - Hand :*
Łosz matko!Nie wiem od której porcyji mam zacząć.No to najlepiej od początku.Na tych niektórych z pierwszej tury to ma chyba słaby makijaż ale na tych w okularkach to bosko, na tym 12 to nic dodać nic ująć, piekna kobieta.Z drugiej tury ta sukienka plażowa faktycznie taka jakaś dziwaczna, ale te pozostałe to cud malinka ato 7 i 8 to takie ujęcia, że aż wysłowić się nie mogę....a pozostałe to już typowa Jodi i jej piękne uśmiechy.Nie no ja już mogę śmiało powiedzieć UWIELBIAM JĄ
O matko!Na tych w czerwonej sukience to wygląda strasznie Albo tak dziwnie światło oświetliło jej twarz albo miała makijaż na porcelanową lalę.Szczególnie na 3 widać różnicę...pozostałe
Aglek napisał/a:
to cud miód i wszystko co najlepsze!!
Ona jest tym typem, który jest jak wino: im starsze tym lepsze Ach, żeby każda kobieta tak miała...
no.. ta czerwona sukienka nie za ciekawa xD widocznie taka moda byłe hehe.. za to fajnie tam wyszła, taka szalona xD
ale zdecydowanie wole jej teraźniejszy styl^^