Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Paul w akcji to jest to jego uśmiech mnie rozbraja
booze.. ekhm.. trochę za dosłownie wziąłeś moje słowa - nie do końca o takich żuli mi chodziło xD haha
mk95 napisał/a:
Ha! W końcu ktoś się ze mną zgadza^^
ja również się z Tobą zgadzam - Paul jest świetny^^
nie zgadzamy się tylko co do pewnego zdjęcia i nieco żulowatego jak dla mnie oblicza Paula xD ale równie świetnego
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wysłany: 2008-04-13, 20:50
Poul ze ze snajperka, fajna fota..jak z gry...ogólnie to bardzo lubię tego aktora..wygląda na fajnego człowieka..4.5 fotka jest bardzo fajna,...
a ta ostatnia..no w sumie też fajna....ten co jeszcze siedzi, jaki zamyślony..a ten drugi to chyba słucha gleby..
z pewnością weźmie nasze zdanie pod uwagę ^^ haha nie no jak już Sara z odcięta głową wraca to czemu Paul z taką niejasną do końca "śmiercią" miałby nie wrócic ... ale tego to już by scenarzysci nam wczesniej nie powiedzieli żeby był większy zaskok
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
hyhy.. jak sobie stoi
nie wiem, ale on ma coś takiego w sobie, że w ogóle nie bałabym się do niego podejść gdybym go spotkała, co jest oczywiście niemożliwe i nie wiem, skąd takie rzeczy przychodzą mi do głowy, ale no co. xD
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..