ooooo... no.. ekstra widać twarze^^ teraz widzę, że 3 od lewej to Bellick.
Ej.. a właśnie, gdzie jest Whistler? oO
hehehe ale Teddy i tak wymiata xD
Sugerując się tym kto stoi z przodu, a to z tyłu można się domyślać, kogo ile będzie w IV sezonie, i podoba mi się taki układ no może jeszcze Susan mogłaby być bliżej^^
No właśnie- gdzie oni zgubili Whistlera ? Bo jakoś nie widzę go ani na tej gorszej, ani na tej lepszej wersji zdjęcia. Teddy w garniturku- czyżby nagła zmiana stylu ?
Bradzio cwaniakuje xD a jaka Susan o żesz oO
Linc matoł jak zawsze myśli ze jest fajny i 'mięsnie' zastępują mu mózg. Ech.co za człowiek.
Ten informatyk taki całkiem całkiem
a Alex... Ja jestem ciekawa jak mu sie życie ułoży no ale wygląda tak 'nawet' w krótkich włosach ;D
Teddy jaki wąs o mamo xDD
Zgubili Whistlera.Ech.
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3253 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-07-16, 12:55
Oj no...a gdzie Whistek?
Hmm...ogólnie zdjęcie może być, pozowane a i owszem, jak to zdjęcie promocyjne ^^
Susan, jak ja jej nie lubię, na co ona w tym 4 sezonie...
Linc Kapitan Ameryka. Majk, Sara...
Trójka nowych.
Teddy jaki wąs oO chyba z włosów Alexa xD
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
Ostatnio zmieniony przez AutumnLeaf 2008-07-16, 14:57, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 198 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-07-16, 12:58
Świetne zdjęcie.
Pierwszy raz Michael stoi przed Lincolnem. W poprzednich sezonach na tych zbiorowych zdjęciach promujących, Michael stał zawsze lekko z tyłu za Linciem, a teraz w końcu zmiana na lepsze No i fajnie że Sarę też tak na sam przód dali.
No jakoś tak.. szczególnie od pasa w dół (zaraz za to zginę) dziadkowato xD chudo, smutno, nie korzystnie z boku xD
za mało kozacko przy innych xD zresztą oni jemu nigdy nie potrafili zrobić zdjęcia^^
Ale poczekajmy na PB, bo kto wie.. może jeszcze Ci się AutumnL. av zmieni
Co do postaci, których nie ma.
Whistler będzie w pierwszym epizodzie i dopiero oglądając zrozumiemy dlaczego jest tak ubrany.
LJ także jest jak narazie tylko w 1 epizodzie.
tłumaczenie: Tanira
zrodło: the man
zakaz kopiowania
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Fajna jest ta grupowa fotka T-Bag w wąsach śmiesznie wygląda - jakoś nie mogę się jeszcze przyzwyczaić, Susan jakie ma włosy , Sucre ale przyjął postawę, a Will taki tajemniczy trochę, ale za razem luzacki