Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Haaa.. Chcicałam to samo napisać . Fotki świetne, facet jest genialny w strzelaniu różnych min, i wcale nie wychodzi przy tym dziwnie na zdjęciach ( ).
Oglądając już mnóstwooo fot Kneppera, wywnioskowałam że ta pani w lokowanych blond włosach to jego żona, to czemu on każdej innej daje buziaki a nie jej ?
OSTATNIE za takie cos go własnie uwielbiałam ahhh to spojrzenie, te ruchy...
śliczne zdjęcia...i boski na nich T-Bag, miło jest wrócic do czasu gdy wyglądał tak niezwykle, bo wizerunek sługusa Teodoro zupełnie nie przypadł mi do gustu,
ten sługus Teodoro to faktycznie porażka
chociaz teraz jak rządzi w sonie to i tak nie będzie taki świetny jak w pierwszym sezonie.
w końcu co dwie ręki to nie jedna
własnie, ta akcja z reką było moi zdaniem naprawdę niepotrzebna... utrata ręki sprawiła ze T-bag stracił w naszych oczach jako mężczyzna i co wazniejsze sam odczuł tą zmiane, co było widoczne chociazby w ostatnim odc, gdy zawahał sie w rozmowie z ta dziewczyna od Lechero. Nie ma juz tej samej pewnosci siebie co w 1 sezonie, choc tu tez nie dokonca o pewnosc siebie chodzi, mam nadzieje ze zrozumiecie co mam na mysli xD