Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
hm. Mi ona też się średnio podoba, a uśmiech.. w każdym bądź razie jak dla mnie lepiej wygląda jak się nie uśmiecha
bardzo podoba mi się to czarno-białe^^ reszta też jest spoko, ale że tak powiem - d*py nie urywa xD
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Ona zwyczajnie nie jest urodziwa, nie oszukujmy się, do Sary czy Jodi to jej daaaleko...sesje ma fajne, b.mi się podobają, są takie z pomysłem ale poza tym to dość ciężko się na nia patrzy
na tych sesjach to jeszcze ujdzie, ale na tych z czerwonego dywanu to momentami jak potwór oO ja się jej normalnie wystraszyłam oO
niby jest szczupła, ale figury nie ma za ładnej.. i mogłaby ubrać stanik xD
don't let me surrender..
Things will go my way..
Zdjęcia nienajgorsze... Ogólnie kobieta straszydłem nie jest - wiele zależy od tego, jakie się zrobi zdjęcia i jak kamera ją ujmie. Nie ma startu do kobiet w PB ? Hmm, w pierwszym sezonie to -moim zdaniem- w wielu sytuacjach wyglądała ładniej niż Sara. Ale to pewnie przez te włosy Veronici ^^, bo u Sary w tej dziedzienie kiepsko...
Wysłany: 2008-04-08, 21:54
Szczególnie podobają mi się zdjecią z sesji. W sumie to ona nie jest aż taka najgorsza, chociaż jakoś do mnie nie przemawia, gdy widzę jak gra w serialu.
Szczupła to ona jest ale..
agulec napisał/a:
mogłaby ubrać stanik xD
^^
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
czy jej się usta nie domykają..? a nie, domykają - widać dobrze na ostatnim xD
na screenach wygląda lepiej niż na żywo, a najładniej na sesjach zdjęciowych 'wychodzi', ale to mnie akurat nie dziwi
don't let me surrender..
Things will go my way..