Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2805 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-04-28, 18:49
Szkoda, że takie malutkie, ale Sara i tak uroczo wyszła ^^ zawsze jestem pod wrażeniem jej niewyszukanej elegancji i szerokiego, promiennego uśmiechu ^^
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Wysłany: 2008-04-28, 19:13
spokojniutko ^^ mnie nawet takie wystarczą ^^
a jak będą jutro to też dobrze ;*
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Mi się najbardziej podobają cztery ostatnie - te dwie czarno białe są ekstra (szkoda, że jest taka spłaszczona na jednej ;/)
ta z Michaelem jest boska, świetne kolory i kompozycja, a ta kolorowa jakoś tak napawa optymizmem^^
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 47 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-06-24, 19:04
she napisał/a:
Jonsson Cancer Center Foundation 2008
Eno, też to chciałam dodać
Najbardziej mi się podoba to z Amaury, ponieważ jest na nim Amaury No i ogólnie lubię jak jest więcej niż jedna osoba na zdjęciu.
Na tym zdjęciu z Amaury'm jakoś tak staro wygląda, może dlatego, że ma delikatny makijaż, przynajmniej jeśli chodzi o oczy a poza tym elegancko A Amaury... ja go po prostu kocham