Wysłany: 2007-11-21, 21:40
świetną ma minkę na pierwszym zdjęciu. , jak zwykle wyszedł ładnie. Zauważyłam, że naturalność to u niego podstawa; nie chce się wyrózniać niczym od pozostałych ludzi.. i to u niego cenię
On już wraca by dokończyć finałowe odcinki 3 sezonu, a my nie widzieliśmy nawet połowy z nich.. ah ciekawa jestem co wykombinowali i co się wydarzy w następnych odcinkach, po tej wyczerpującej przerwie.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wysłany: 2007-11-24, 19:32
fajną ma tą czapkę.. w ogóle ładnie jest na tych zdjęciach ubrany.
dziwna poza na tej 2 focie.. może joge ćwiczy
EDIT :
wow; nowa dostawa zdjęć
świetne fotki.. o wencik w długich włoskach, a szczerze mówiąc podoba mi się z długimi i z krótkimi włoskami , a te 1 i 2 foto to z jakiegoś filmu ?
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wysłany: 2007-11-25, 00:00
ja mam jego zdjecia w antyramie nad łozkiem, ale już dawno wstawiłam; mam wiekszosc fotek tego co własnie patus1905 dodała powyżej
ale on śliiicznieee wychodzi <33
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wiek: 17 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 910 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-11-25, 12:14
moje ulubione zdjęcia Miller'a to te, gdzie jest w tych swoich okularkach i czapce; najlepiej się w nich prezentuje, ale sesje też ma całkiem niezłe, a co do tego czasopisma to jednak nie stawiałabym na fotomontaż przecież to widać, że jednak Miller jest wysportowany, więc takie ciało jak najbardziej wskazane - szczególnie, że tutaj są też umieszczone zdjęcia jak ćwiczy...
A tutaj mój plakat:
i znów czapka:
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
a co do tego czasopisma to jednak nie stawiałabym na fotomontaż
nie no jest .. wiem że Went jest wysportowany ale tu widac że głowa jest doklejona bo jest znacznie jaśniejsza od reszty ciala...ale co tam, zdjecie i tak fajne
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "