Kocham te zdjęcia, Bill wyszedł tu bosko (ale to przecież nic nowego ) .Ach jaki wzrok, a włosy KIedy tak patrzy na mnie swoimi pięknymi oczkami z otisową grzywą na głowie to nie moge oderwac od niego oczu. Proszę więcej
haha no znów Will!! ale wyszedł .tak troche pod Emo podchodzi ;-D na tych pierwszych
Wogóle właczam Red Alert !!! w Poniedziałek leci chyba na Polsacie "Armageddon " tym razem nie przeczocze naszego Willa, w tym granatowym kombinezonie krótkich włoskach i z mega-niebieskimi oczetami
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ahahahahahhahahahahahaahahahaha oj te foty wpadły mi bardzo w oko xD
rozczochraniec
PatuŚ napisał/a:
w Poniedziałek leci chyba na Polsacie "Armageddon "
a no, a no własnie! miałam o tym pisać, film ogladałam 1590863 razy a tylko 2 razy skupiałąm sie na Willu trzeba to nadrobic... ale juz nie moge z tym filmem
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wysłany: 2008-05-30, 22:44
W poniedziałek też będę oglądać Armageddon Tymczasem napawam się widomiek Willa w serialu Inwazja Chociaż trochę podejrzany jest ten Tom (postać grana przez Willa)
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 928 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-01, 20:11
Też mam ten serial Najlepsze było to, jak został postrzelony i walczył o życie
Gościu go postrzelił. Jeszcze go dobił dwoma strzałami, a jak sie czołga i się ogląda, to leje się na niego woda i znajduje się w samolocie Jeden odcinek mam niepełny, ale reszta jest w cudownej jakości
[ Dodano: 2008-06-01, 20:14 ]
Mam gdzieś akurat kadry z tego odcinka. Tylko znajdę i wrzuce