Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 89 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-06-03, 12:24
Ach! Przepiękny był w tym filmie!!! Nie mogłam oderwać od niego wzroku i cały czas czekałam aż go znowu pokażą. Taki przystojny... i te jego niebieskie oczy... Mmm... Najbardziej mi się spodobał jak tam na samym końcu podszedł do Liv Tyler, żeby jej uścisnąć rękę, bo to piękna scena była. A w ogóle to w całym filmie go bardzo korzystnie pokazywali jeśli chodzi o wygląd - same piękne ujęcia. Choć on w sumie w każdym ujęciu jest piękny
awww no i jak go nie kochac - niebieskie oczeta , ten obcisły kostium , jak zwykle musiała być spluwa , i wogóle .ochh i achh. co wiecej mozna powiedziec .
o i fryz miał tez niczego sobie
poporstu cud miód i orzeszki
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wysłany: 2008-06-06, 20:07
Mmmm xD mój pięknusi, boski Willuś... ti ti ti
Też oglądałam Aramgeddon w poniedziałek xD napawałam się jego widokiem i siedziałam jako jedyna na stancji do 12 w nocy i oglądałam. Moje ułomne współlokatorki stwierdziły, że wygląda jak kosmita
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
no i bardzo dobrze, bo ja juz zapomniałam jak on wygląda. Hahaha xD
Inwazja mmm.. drugie ładne.. i w białym T-Shircie xD oo.. i moje ulubione z lasu^^
A TLY leży u mnie na dysku już chyba z miesiąc i ciągle nie obejrzałam
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Ogółem mówiąc to jak ja obejrzałam TLY to mnie to wcale nie zachwyciło. Najlepsza była rola Willia oczywiście bo grał tam twardego, mającego wszystkich pod sobą kapitana Knauera Ale jak masz na kompie to obejrzyj i zwolnij sobie miejsce
kurde ja nie wiem, gdybym dzis tak nie lezala do góry tyłkiem cały dzien to bym sie wysiliła na jakies "rozplywy" po tych fotach a tak to nie moge sie jakos wysłowic^^
wszystkie zapieraja dech w PIERSIACH!
amen
To jest ojciec Williama? to rzeczywiście w ogóle nie podobny oO
może trochę uśmiech.. ale TROCHĘ podkreślam - TROCHĘ xD
bo oczy to na bank nie ani nic w ogóle zero xD
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
ehehehe ja rezygnuje z tego podobieństwa uśmiechu xD może jedynie trochę kształt głowy mają podobny.. ale TROCHĘ xD no i stwierdzam, że to dobrze, że Bill nie jest do ojca podobny widocznie wdał się w mamusie xD
najnowsze z jakiegoś wyścigu indy500 (czyli Mahone będzie w formie )
takie jedno^^
i jedno starsze - blond xD