Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 930 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-25, 10:35
I kolejna porcja ode mnie. Z ''Polisy". Nie mogę sie napatrzeć na te zdjecia! AAAA! Jaki on jest sexy!!!!! Ma ktoś ten film; albo chociaż ten wczorajszy (Sądny dzień)???
no ..uwielbian wogóle ten fragment jak w tej paczce poprawia sobie krawacik ..boską robi minke....
a wczoraj ..znów siostra wyje przez pół domu żebym włączyła jedynkei tylko słysze jej rechot..a tam Will oczywiście w swojej zyciowej roli w blond włoskach i z pieprzykiem...:-D
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 930 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-25, 14:55
Ja zaraz po Housie przełączyłam na jedynkę, bo byłam ciekawa; a tu patrzę *boski* wyskakuje A te jego ruchy koło kominka były takie sexy
A tutaj dosyć pikantne zdjęcia boskiego w "Go". Ładny ma tyłeczek
eeeee tam najlepsze^^ z całym szacunkiem ale wole jego twarz niz tyłek^^ moze jestem niedojrzała xD
fajne fajne czesc juz była, ale z pewnoscia nie wszytkie. Wytrwała z Ciebie dziewczyna ze nam tyle nawrzucałas
mi sie najbardziej podoba z tym paluchem którym na mnie wskazuje na niebieskim tle.
Pam, jak ja lubię te Twoje paczuszki^^ Wszystko pięknie wrzuciłaś - miniaturki są, tylko zapomniałaś o linkach do źródeł - w tym poście i w poprzednim.
Screeny świetne - szczególnie te zbliżenia TWARZY :]
Ja go w ogóle uwielbiam na screenach z filmów, bo każdy jest inny. Podziwiam za ilość, że tak powiem, różnych "twarzy"
Screeny świetne - szczególnie te zbliżenia TWARZY :]
Ja go w ogóle uwielbiam na screenach z filmów, bo każdy jest inny. Podziwiam za ilość, że tak powiem, różnych "twarzy"