Ahahahahahahahahh xD xD.Dobree, dobreee . No sory, ale on jest po prostu w dojrzałym wieku, ale nie w podeszłym . Podeszły to on byłby jakby miał tak ok. 70 lat .
No Agulec ubiegłaś mnie właśnie miałam wstawiać te zdjęcia . Jedne z moich ulubionych zdjęć, BIl wyszedł na nich bosko, cudnie, genialnie... a zresztą co tu dużo mówić same dobrze wiecie...
I to jest własnie prawdziwy facet , ma sesje zdjęciowa a i tak wychodzi mega -bosko ale też męsko, a nie tak jak wiekszośc tych wypacykowanych- metroseksualnych lalusiów > Facet ma być facetem nawet podczas sesji i Will własnie taki jest i za to Go Kocha-- my
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
I to jest własnie prawdziwy facet , ma sesje zdjęciowa a i tak wychodzi mega -bosko ale też męsko, a nie tak jak wiekszośc tych wypacykowanych- metroseksualnych lalusiów > Facet ma być facetem nawet podczas sesji i Will własnie taki jest i za to Go Kocha-- my
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 936 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-05, 20:24
Ja uwielbiam, jak się uśmiecha na tych zdjęciach Jest później taki słodki
Uśmiecha sie tak, jak na tym zdjęciu z planu - tam jak stoi z Wentem. I jest bardzo podobny jak do tego, co jest w tej sesji
Pięknie to ujęłaś PatuŚ. Mi się właśnie to w nim najbardziej podoba. Że nie stara się jakoś na siłę pozować. Nawet na sesjach sprawia wrażenie, że jest po prostu sobą - albo i nie sprawia, on po prostu jest sobą :]
Jak stoi, to stoi, jak siedzi, to siedzi, nie robi żadnych dziwnych poz i wymuszonych min z rozchylonymi ustami czy czym tam jeszcze. Jest bardzo naturalny i tak jak napisałaś jest po prostu męskim facetem i dlatego nie trzeba mu niczego więcej
Wszędzie wychodzi naturalnie. Bez żadnych udawanek. Wydaje mi się że jego to po prostu bawi. I ma facet rację. Dzięki temu jest indywidualnością. Nie stara się kopiować zachowań innych. I to jest w nim najlepsze.
A jeśli chodzi o zdjęcia to ......... wszyscy wiedzą o co chodzi
wrrr.. scena z piłą mechaniczną.. okropna, ale screeny ładne^^
Przystojny facet nawet w zwykłym białym podkoszulku wygląda dobrze. A jemu szczególnie ładnie w takich właśnie 'zwykłych' rzeczach. Ma fajny styl^^
Dwa ostatnie najlepsze^^ mundur przegrywa jak dla mnie z tą małą białą
Przystojny facet nawet w zwykłym białym podkoszulku wygląda dobrze. A jemu szczególnie ładnie w takich właśnie 'zwykłych' rzeczach. Ma fajny styl^^
Dwa ostatnie najlepsze^^ mundur przegrywa jak dla mnie z tą małą białą
Święta racja Agulec
Dalsza dostawa:
to jest jeden wielki pijacki bełkot
a tu sobie wyobraźcie, ze to wy, zamiast jego serialowej córki :
Na tych w czarnej kurtce wygląda jak śmierć Jeszcze mu tylko kosa potrzebna
Coś Ty wygląda zarabiscie taki xD elo elo - pozdro 600 - taki ziomuś że jak pierwszy raz widziałam te zdjęcia to się troszku poturlałam ze smiechu po podłodze
Ach oczywiście screeny boskie .. ile razu marzyłam że to ja w objęciach "tatusia" zamiast Kiry
Naturalnie chcemy wiecej , poluj na te w "małej białej" bo sa najlepsze
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "