jak się patrzy...
pod krawatem i w ogóle wygląda prawie jak w swoim biurze FBi w PB (tylko tam nosi ciemniejsze garnitury... ^^)
w ogóle on na każdej focie fajnie wychodzi (nawet na takich z zaskoczenia, w takiej w ręcniku nawet ^^)
strasznie fotogeniczny jest
a tu sobie wyobraźcie, ze to wy, zamiast jego serialowej córki
Nie podsuwaj nam na myśl takich rzeczy, bo jak sobie wyobraziłam.. toooo.. mhm^^
Screeny z Inwazji oczywiście super - męski ten William, nie ma co^^
Zdjęcia z wyścigu już widziałam i szczerze, to nie lubię ich, bo wygląda na nich na strasznie zmęczonego.
Z Batmana tez widziałam, ale nie w takim rozmiarze^^
A te w kapturze zawsze mnie śmieszyły joł William! ..ehehe
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Nie podsuwaj nam na myśl takich rzeczy, bo jak sobie wyobraziłam.. toooo.. mhm^^
no i oto chodzi Agulec, żebyś sobie wyobraziła A co do zdjęć to racja, że jest strasznie fotogeniczny (nie to co ja ) Wszystkie jego foty są super
Post wcześniej napisałam, że wsadzę dzisiaj kolejną boską dostawę, ale nie mogę, bo mój komp jest zepsuty, a na tym na którym siedzę nie mam tych zdjęć Ale zaraz jak mi tamten naprawia to wrzucę mega pakę
[ Dodano: 2008-07-12, 21:21 ]
Takich zdjęć chyba jeszcze nie mamy?
źródło:http://zakara.livejournal.com
Achh na te problemy tylko Will potrafi ukoic moje nerwy..myhmm.. na tych dwóch pierwszych poze odwalił że nie pogadasz ;-D, reszta jak zwykle cudowna i Fichtnerowska
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiek: 14 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 912 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-20, 11:32
agulec napisał/a:
Pam, jak Ty ładnie wrzucasz, w takich kwadracikach^^
Na ImageBamie możesz to sobie ustawić, jakbyś chciała wrzucić. Zaczał mi sie wieszać Shack i Venue, więc teraz używam Bama
Tutaj masz podane, jak to trzeba zrobić
agulec napisał/a:
tylko źródełko proszę, no chyba, że to Twoje własne zdjęcia, wtedy osobiście Cię zatłukę
Cudne zdjęcia ;* ja widziłam z tego filmik - ja nie wiem .. chyba Ci się pomyliło to chyba 31. a nie 51. - na którym zdjęciu on wygląda na 51!? - mi sie osobiscie wydaje że ktoś mu podorbił metryke - z zazdrosci oczywiście
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "