ojojoj z ta taka brunetka ze zdjęc? no ciekawe czy o prawda chociaż swoją droga ładnie razem wyglądali, no ale cóz... jesli to prawda to ja płakać nie będę
hehe kolejny hero na mojej liście wolny zacznę chyba kursować miedzy USA a Barceloną jak tak dalej pójdzie
omg, dziewczyny cudowne jesteście ^^, wstawiłyście tyle wspaaaniałych zdjec..
normalnie was kocham XD;
pierwszy raz na oczy widze takowe zdjecia z filmow z nim.. ale on slodko wyszedł.. nawet z tym zarostem i w lokach mi sie spodobał ^^ ahhh
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
kurcze no mi za bardzo nie chce sie sciagac tej Inwazji... z moim gega szybki m netem ... ciewake czy jest to gzdies na DVD albo czy bedzie lecieć w telewizji
ja też nie za bardzo..mogli by to puścić ... teraz jak nie ma PB na polscacie... czy cos... bo zbyt długotrwała rozłąka z Willem może wywołac u mnie nieodwracalne zmiany w psychice
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
haha.. czego Ty ludzomo życzysz...a mnie nikt nie ściagnął ...ale straaaasznie ciesze się że tu trafiłam ... myslałam"a zostane na chwile" jak widać trochę się to przedłużyło
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3038 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-12-07, 15:14
bo on ma taki fantastyczny, artystyczny nieład...*marzy*
ostatnie zdjęcie jest chyba akurat ze specjalnego odcinka, The road to freedom czy jakoś tak, w kótym to mówi "Michael?Pozbądźcie się tego przystojniaka" ;P
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.