Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
mi też się podobała jego zmiana wizualna - szczególnie te blond włoski ale ciuchy to nie wiem... fajnie mu było w tej białej więziennej koszulce ale ogólnie patrząc na całość, najbardziej podobał mi się w pierwszym sezonie - było w nim wtedy najwięcej T-Baga w T-Bagu^^
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
dokładnie
co do 'staczania się' to myślę, że wszyscy się trochę zapuścili.. i nie wyglądali najlepiej.. no ale to przecież Sona - tam się nawet umyć nie dało, więc o wyglądzie nawet nie ma co gadać.. chociaż Alex miał fajne włosy i czarną koszulkę
A co do charakterów - to wyszło, kto co umie, kto jest tchórzem, kto jest odważny, kto sobie umie poradzić - a kto nie^^
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Mi się podoba zmiana T-Baga w 2 sezonie, rozkręca się i w ogóle najlepsza postać w 2 sezonie, chociaż w 1 też był świetny...zaś jego zmiana w 3 sezonie nie podoba mi się...Jakiś taki przyciszony i służył Lechero, no wiem, że niby się ustawił dobrze, ale i tak to nie był ten sam T-Bag...W ostatnim odcinku dopiero wraca stary, dobry, dawny Teddy.
I podobała mi się zmiana Tweenera w drugim sezonie. Absolutnie na +, był bardziej zaradny no i taki fajny się zrobił, wolał się narazić, niż nafrajerzyć, jak to robił w 1 sezonie na początku...
Mi się podobała zmiana Kellermana na lepszego w 2 sezonie i jeszcze Alexa w 3 sezonie. Najbardziej to znienawidziłam Lincolna w 3 sezonie, bo się taki menda zrobił