Wysłany: 2008-03-12, 10:10 Zmiany bohaterów PB!
Myślę że każdy z bohaterów się w jakiś sposób zmienił, niektórzy na lepsze niektórzy na gorsze , myślę że warto o tym porozmawiać,bo niektóre zmiany są wyjątkowe
To kto na pierwszy ogień?
--Michael Chyba dokonał największej zmiany tj. zmienił swoje dotychczasowe spokojne życie,w małe piekiełko pakując się do FR, by ratować brata.
Michael przewrócił swoje życie do góry nogami. Mógłby dalej pracować w swoim zawodzie i robić to co najbardziej kocha :] Poświęcił wszystko dla brata. Czy się zmienił.. hmm myślę, że sytuacja go do tego zmusiła i nauczył się wielu rzeczy, które sprawiły, że teraz jest innym człowiekiem. Ale gdzieś tam w środku na pewno jest jeszcze ten porządny, zrównoważony, poważny i ułożony Mr. Scofield
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Zmieniła się także Lj jak sobie przypomnimy tego dzieciaka z 1 serki to nie porównanie. Ale Michael oczywiście na 1 miejscu. teraz może już powiedzieć że jest facetem z przeszłością, i to nie najlepszą przeszłością.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1464 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-12, 18:01
W 3 sezonie jak się Mahone zmienił... W 2 był taki oddany pracy i robił wszystko aby rozwiązać sprawę. Ludzie go wręcz nienawidzili... A potem w 3 ze swoim problemem z lekami budził mimo wszystko sympatie ludzi!!
_________________ Viewer discretion is advised
av -Tanira :* sygna - Hand :*
Mahone w 3 serii bardziej mnie do siebie przekonuje. Jest bardziej otwarty na innych i potrafi się poświęcić dla kogoś. Ujawniły sie w min ludzkie uczucia.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Już w drugiej serii się ujawniły :]
Mahone jest teraz inny.. ale chyba się nie zmienił aż tak bardzo.. nie wiem. To przez pracę w FBI był jaki był.. hm.
Za długo pracował w swoim zawodzie^^ musiałby chyba wyjechać na Karaiby żeby się rozluźnić Tam by go tancerki hula - hula rozruszały xD
Jest ogromna różnica pomiędzy drugim a trzecim sezonem, a to chyba przez dropsy, a raczej ich brak :] Wiemy, że bardzo zmienił się jak zakopał Shales'a, czyli to już trzecie wcielenie w jego życiu :] no i jako jeden z nielicznych w PB bardzo zmienił się wizualnie.
taa.. Bellick zamienił się z ważnego buldoga w wystraszoną trzęsącą się małą myszkę
ale będzie dokładnie tak jak mówisz - jak tylko dostanie mundur i broń to mu się przypomną stare czasy. I pewnie traktowałby wszystkich jeszcze gorzej, żeby się wyżyć za swoje krzywdy.
ogólnie najbardziej według mnie od 1 do konca 3 zmienił się Lyncyln xD
w 1 serii mięśnie i pusta we łbie a w 3 to i to no i jeszcze w jego życiu pojawiła się Sofia
a wizualnie najbardziej zmienił/a się....... Sara xD^^(alem brutal)
Zgadzam sie z Sebo ze Abruzzi wygląda teraz lepiej ale za to popieprzyło mu się w głowie z tym bogiem, nie podoba mi sie to, zrobił sie miękki, gdzie ten stary mafiozo którego widziałem w pierwszych odcinkach kiedy to odciął palca Michaelowi.
przez to jego wybaczanie, zakopali by go juz dawno kiedy nie pozbył sie T-Baga ;]
no i przykro mi ze jego postac przestała dalej istniec w PB
Wysłany: 2008-03-13, 08:06
Zdecydowanie fajniej mu było w krótkich włosach... Szkoda, że dalej chciał zemsty na Fibonaccim bo inaczej by pewnie żył... Z tą jego religijnością potem... Czasem miałam wątpliwości czy on to serio czy ich tak wrabia??
no jesli chodzi o michaela to zgadzam sie ze sie zmnienil ale mysle ze kazdy by postapil tak jak on zeby ratowac brata(no moze nie tak samo ).Wedlug mnie zmnienil tez sie Sucre bo na poczatku byl samolubny myslal tylko o sobie a teraz bylo widac ile zrobil dla Lincolna i Michaela i co najwazniejsze ich nie zdradził jak narazie.
Straszenie zakopania żywcem zdały się na nic Ale tu chodziło o lojalność i szacunek dla Michaela, który u kiedyś wiele razy pomógł. Jeśli w Sonie w razie kilku sytuacji będzie musiał coś wygadać - myślę, że to zrobi, ponieważ nie będzie to dotyczyło Michaela.
Michael - szczególnie po śmierci Sary stał się taki inny. To już nie ten dawny Michael co poznaliśmy w I sezonie.. beztroski i uśmiechnięty. Chyba poznał jakie życie potrafi być.
Bellick - Ironia losu. Z brutalnego strażnika Fox River stał sie więzniem Sony w pieluszce i tygrysich porach ^^ Chociaż podobało mi się jak rozmawiał z Michaelem po śmierci Sary. Musialo go wreszcie coś ruszyć w środku.. może po wyjściu [?] (on w ogole wyjdzie stamtąd ?) już nie będzie takim mamim synkiem ^^
Lj - Dorósł wreszcie do niektórych spraw. Polubiłam go.. w porządku z niego chlopak. To nie jego wina, że trafił na takie życie na wysokich obrotach ^^
Alex - Zmienił się.. chyba jak każdy kto w ogole na chwile zagoscił w Sonie. Ale są tego dobre strony - wreszcie uporał się z nałogiem i przestał ćpać. Chciałabym żeby wrócił do swojej rodziny.. a ten pakuje sie w kolejne bagno. Postać zawsze mnie zadziwiała..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wysłany: 2008-03-14, 20:57
LJ... Nom! Zmienił się! W 1 sezonie był taki... Nie wiadomo było co o nim mysleć... A teraz taki zdecydowany i w ogóle!! Alex też! Spokojniejszy trochę!!;p
Z pewnością. Dorósł do wielu spraw jak już napisałam wcześniej.. pamiętam rozmowe jego z Linkiem.. z początku w ogole nie mogl sie z nim dogadać.. nie kochał go, uważał ,ze nie ma ojca, a teraz się tak razem ze sobą zżyli..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a