Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 894 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-25, 16:58
szkoda, że tylko trwa to 33 sekundy, ale ile będzie się dziać; czyżby to Scofield i Whistler się bili? ciekawa jestem kto to "wykrakał" o tej ucieczce patronowi
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2810 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-25, 19:27
właśnie dobrze, że tylko 33 sekundy, im mniej wiedzieć tym lepiej ^^ później to dopiero są emocje...
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Wysłany: 2007-10-25, 19:40
no fakt, przynajmniej te 33 sek powoduje iż jesteśmy naszpikowani akcją i z niecierpliwością czekamy na kolejny odcinek, ale ja już nie potrafię - ciągle czekać
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2810 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-26, 00:22
wydaje mi się, że po prostu całą ucieczkę chcą pokazać za jednym zamachem. problem tylko w tym czy uciekną,,, czy nie,,, i kto...
tych zdjęć nawet nie otwieram...nie chcę już nic więcej wiedzieć Oo
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Wedlug mnie to T-bag wykrakał ale chyba zapomnieliscie o jednej waznej zasadzie tylko jeden moze przezyc . Scofield i Whistler o tym dobrze wiedza jak oni zrobią aby ta zasade pominąc . Bedzie naprawde ciekawie hehe . Kiedy bedzie mozliwosc sciogniecia tego odcinka?
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1156 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-27, 14:53
Napewno sie uda 2 naraz wrzucić. Już moja w tym głowa żebyście mieli dwa odcinki do ściągnięcia zawsze jak jets premiera to wstaje o 5.30 i już działam z linkami